Antena Căutare

Imagini VIDEO! Descoperire de ultima ora! Accidentele din zona Triunghiului Bermudelor ar putea fi în sfârsit EXPLICATE

Oamenii de stiinta norvegieni au descoperit în Marea Barents mai multe cratere având diametre de aproximativ 1km, care au aparut în urma unor explozii de gaz metan.

Oamenii de stiinta norvegieni au descoperit în Marea Barents mai multe cratere având diametre de aproximativ 1km, care au aparut în urma unor explozii de gaz metan.

"Mai multe cratere gigantice au fost detectate în zona vest-centrala a Marii Barents. Cel mai probabil, ele s-au format în urma declansarii unor explozii provocate de gaze. Exista mari sanse ca regiunea pe care am studiat-o sa reprezinte una dintre principalele surse de metan de la nord de Cercul Polar", sustin cercetatorii norvegieni.

Exista unele voci care sustin ca bulele de metan pot fi eliberate în cantitati atât de mari, încât ar putea cauza scufundarea unor nave. Astfel, sustin unii specialisti, s-ar explica fenomenele inexplicabile ce se petrec în zona cunsocuta sub numele de "Triunghiul Bermudelor".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stindardul care a rezistat peste 2.000 de ani! Te-ai întrebat vreodată? De ce steagul României are culorile albastru, ga... LEGENDA LACULUI MORII. Cum a mutat Ceaușescu 11.000 de morți în două luni. ”Găseau oasele, procuror, pac, sicriu, gata!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x