Antena Căutare

În mijlocul slujbei, copilul s-a ridicat în tăcere, s-a dus la sicriul mamei sale și a lipit urechea de el. Apoi a spus un lucru care i-a făcut să îngheţe pe toți!

Drama trăită de un micuț din Filipine a lăsat urme adânci în conștiința milioanelor de oameni care au văzut fotografiile surprinse la înmormântarea mamei sale

Drama trăită de un micuț din Filipine a lăsat urme adânci în conștiința milioanelor de oameni care au văzut fotografiile surprinse la înmormântarea mamei sale.

Tragediile din familii simple ce trăiesc în toate colțurile lumii reprezintă adevărate lecții pentru noi toți. O imagine surprinsă la o înmormântare din Filipine i-a făcut pe mulți să lăcrimeze.

Un băiețel de-o șchioapă urcă pe un scăunel pentru a mai fi o dată alături de cea i-a dat viață și care, din cauza unei boli necruțătoare, s-a stins mult prea devreme.

„De ce mama nu o să mai doarmă cu mine?”, s-a întrebat băiețelul rămas orfan, moment în care cei care participau la nefericitul eveniment au izbucnit în plâns.

Un cunoscut om de știință din Germania a spus lucrurilor pe nume: "Sunteți singura țară din Europa care are istoria... O mămică a crezut că este o glumă, când și-a văzut, pentru prima dată, fetița: "A fost un șoc. Nu am știut până cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x