Antena Căutare

În ziua nunții, îmbrăcată în rochie de mireasă, îi face bunicii bolnave cea mai frumoasă surpriză: Un CLIP de MILIOANE de lacrimi!

A dorit ca în cel mai fericit moment din viața sa să fie alături de persoana care i-a fost alături încă din copilărie. Povestea miresei care a îmbrăcat rochia albă și a mers la spital, pentru a-i face o bucurie bunicii sale face înconjurul lumii.

A dorit ca în cel mai fericit moment din viața sa să fie alături de persoana care i-a fost alături încă din copilărie. Povestea miresei care a îmbrăcat rochia albă și a mers la spital, pentru a-i face o bucurie bunicii sale, face înconjurul lumii.

Grav bolnavă, femeia nu a putut merge să-și vadă nepoata mireasă, așa cum și-a dorit toată viața. A avut parte însă de o surpriză emoționantă: la brațul viitorului soț, cu buchetul în mână, a apărut ea.

Momentul a fost surprins într-un video care a smuls lacrimi. De emoție, de drag, de dor...

Misao Okawa, cea mai bătrână persoană din lume, a murit la 117 ani... Ascultă una dintre marile descoperiri ale omenirii! Aşa sună cea mai veche piesă muzicală din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x