Antena Căutare

Incident BIZAR! Un bărbat a filmat pământul cum respiră! (VIDEO)

pădureRecent, un bărbat a postat pe internet un clip video în care a surprins ceva de-a dreptul șocant! În imagini se poate vedea clar cum pământul din pădure începe să respire, mișcându-se sus și jos!

Recent, un bărbat a postat pe internet un clip video în care a surprins ceva de-a dreptul șocant! În imagini se poate vedea clar cum pământul din pădure începe să respire, mișcându-se sus și jos!

Un bărbat a decis să meargă să se plimbe prin pădure atunci când brusc, un vânt puternic s-a pornit, prevestind furtuna.

Totul s-a întâmplat într-o zonă din Quebec, Canada. Omul se plimba liniștit atunci când ceva bizar s-a întâmplat! La un moment dat, pământul a început să se miște în sus și în jos, ca și când ar fi „respirat”.

Bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a pus imediat mâna pe telefon, ca să filmeze bizarul incident. Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

Mulți se întreabă acum dacă ceea ce au văzut este adevărat sau este doar rezultatul unui trucaj video extrem de reușit. Alții au spus că fie este semnul unei viitoare alunecări de teren, fie ceva misterios se întâmplă acolo! Un lucru e cert: clipul postat de Hayler Morestein pe Twitter a adunat zeci de mii de vizualizări!

Descoperire URIAȘĂ pe Țărmul Mării Negre. Stătea de 2400 de ani și nimeni nu a găsit-o până acum. Este cea mai valoroasă... TITANIC II este gata de îmbarcare! Copia fidelă a Titanicului din 1912, cel mai cumplit DEZASTRU maritim, va avea acelaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x