Antena Căutare

Incredibil! Hitler este SFÂNT în această țară. Locul în care unul dintre cei mai mari criminali ai planetei, considerat erou în 2017!

Numele lui Hitler este peste tot, de la stickere de mașini și tricouri până la grafitti și rețele WiFi. O așa țară există.

Chinezii poartă tricouri pe care sunt printate mesaje în engleză fără sens sau obscene sunt subiectul multor glume pe internet. La fel suntem și noi pentru ei când ne tatuăm simbolurile arabice și chinezești ce nu înseamnă ceea ce am crezut inițial. Toate aceste neînțelegeri sunt comice și nu se supără nimeni cu adevărat din pricina lor. Elementul comic se pierde însă undeva în Pakistan, unde numele de Hitler apare oriunde ai privi.

O posibilă explicație pentru acest fenomen este cultura antisemită din Pakistan. Acolo, evreii sunt un soi de țap ispășitor al conspirațiilor împotriva Pakistanului. Teorii precum că Israelul încearcă să sterilizeze masele prin vaccinuri polio sau complotează cu India pentru a distruge Pakistanul sunt la ordinea zilei. Aflați în minoritate, evreii pakistanezi au căutat să se ascundă, astfel încât niciun pakistanez nu interacționează cu vreun evreu.

Cu toate astea, motivul pentru care „Hitler” este peste tot în Pakistan este că majoritatea cetățenilor nici măcar nu știu cine a fost acesta. Un om care și-a denumit rețeaua de WiFi „hitler2” a spus că fuhrerul a fost „un general foarte strict din Germania” și că lui îi place să își păstreze gospodăria strictă. A menționat că știa de disprețul lui liderului nazist pentru evrei, dar că nu avea idee de cele șase milioane de evrei omorâți în timpul holocaustului.

Magazinul Hitler: Reloaded din Pakistan este popular pentru turiștii care vin special să facă poze. Vânzătorul magazinului știe că Hitler a fost faimos ca general de armată și că a făcut ceva – nu știa exact ce – evreilor, după cum relatează The Outline. Managementul magazinului a explicat decizia din spatele brandului astfel: „În Pakistan, noi numim Hitler pe cineva care este deștept și isteț. Prietenii proprietarului obișnuiau să îl strige Hitler, așa că el a pus acest nume cu 15 ani în urmă”.

O femeie de 85 de ani își petrece anii de pensie prin senzații tari: face skydiving, înoată cu rechinii sau merge pe ari... Cum arată spatele unui frizer după o zi lungă de muncă! Imaginile sunt cu adevărat șocante!...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x