Antena Căutare

INEDIT! Din doi parinti negri s-a nascut un baietel alb cu par blond!

Cei doi au povestit ieri cat de socati au fost atunci cand fiul lor s-a nascut cu pielea alba si cu parul blond, conform Dailymail. Francis Tshibangu a admis ca primul lui gand a fost „Wow, chiar este al meu?”. Barbatul si sotia sa, Arlette, mai au un baiat in varsta de doi ani, Seth, ale carui trasaturi le reflecta pe cele ale parintilor sai africani.

Se crede ca bebelusul Daniel, care are acum 11 saptamani, sufera de o mutatie genetica. Insa nu este albinos. Congolezul Tshibangu, in varsta de 28 de ani, a spus ca a ramas la propriu cu gura cascata atunci cand micutul Daniel a ajuns la infirmerie.

"Eram prea uluit ca sa mai pot vorbi si puteam vedea cum doctorii se uita de la unii la altii, gandind probabil ca bebelusul nu este al meu. Atunci Arlette m-a privit, mi-a zambit, si am stiut ca era copilul meu. Sunt impreuna cu sotia mea de trei ani si niciodata nu s-a pus problema infidelitatii. Insa atunci cand i-am vazut pielea alba, trebuie sa recunosc ca a fost cel putin o surpriza", a declarat tatal.

"Cu siguranta asistentele au gandit ca Arlette a avut o aventura. Fetele lor erau ca niste tablouri. Dar sunt convins ca nici eu nu aveam o alta expresie. Cand m-am aplecat sa il sarut, am vazut ca arata exact ca mine si sotia mea. Nasul meu si buzele ei", a adaugat Tshibangu, student la sociologie.

"Reactia mea in sala de operatii a fost una de soc. Si eu si doctorii ne holbam la Daniel. Insa atunci cand asistenta mi l-a pus in brate, s-a format instantaneu o legatura intre noi. Cand ma uitam la el nu simteam decat dragoste", a spus si Arlette, mama copilului.

Cuplul crede ca Daniel ar putea fi un fel de reamintire a trecutului, iar asta pentru ca stra-stra-stra-strabunica lui Arlette a dat si ea nastere unui baiat alb. Insa domnul Tshibangu spune ca e putin cam greu, dat fiind ca acest lucru s-a intamplat acum sase generatii.


"Pentru noi, culoarea pielii nu este atat de importanta. Cel mai important este ca Daniel sa fie sanatos. Cert este ca il iubim foarte mult", au declarat parintii.

FOTO: Dailymail.co.uk

VIDEO! Brazilia: 90.000 de kilometri pe motocicleta, la 70 de ani!... VIDEO! Doi pui panda, noile vedete ale televiziunilor chineze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x