Antena Căutare

Înscrierile pentru clasa pregătitoare 2022 încep pe 28 martie. Părinții trebuie să găsească cele mai bune școli

Pe 28 martie încep înscrierile pentru clasa pregătitoare. Părinții au început să caute cele mai bune școli pentru copiii lor. Chiar și anul acesta s-au făcut mai multe vize de flotant.

Potrivit profesorilor, interesul este crescut pentru cele mai bune școli chiar de la începutul anului

Hepta

Potrivit profesorilor, interesul este crescut pentru cele mai bune școli chiar de la începutul anului. În doar două săptămâni părinții care nu au găsit încă un loc pentru copiii lor trebuie să facă tot posibilul ca să aibă un loc pentru cei mici în clasa pregătitioare.

Înscrierile pentru clasa pregătitoare 2022 încep pe 28 martie

Un director de școală a declarat pentru observatornews.ro că zilnic sunt sunați să facă vizionări, iar cererea este foarte mare pentru clasele pregătitoare. Tot site-ul menționat mai spus spune că sunt școli din Bucureși care au peste 10 clase pregătitoare, iar statul trebuie să asigure câte un loc pentru fiecare copil în parte.

Deși legea spune clar să părinții își pot înscrie copiii doar la școlile din raza de domiciliu și se fac excepții doar atunci când rămân locuri libere în alte zone, mulți părinți optează pentru vizele de flotant.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: ”Săptămâna viitoare vom discuta in comisia pentru dialog social si pana pe 28 martie va trebuie sa parcurgem toate aceste etape”.

Părinții au nevoie la dosarul de înscriere de un document care să ateste că copilul a fost la grădiniță până la grupa mare și că până în luna septembrie are 6 ani împliniți.

În cazul în care micuțul nu are 6 ani împliniți, acesta are nevoie de o evaluare psihosomatică specială.

Medicul Adrian Marinescu: "Anul 2022 va fi anul de conviețuire cu virusul"

Medicul Adrian Marinescu este de părere că anul 2022 este perioada de conviețuire cu virusul. Directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală a făcut declarații referitoare la perioada care ar putea urma imediat după ce starea de alertă se va ridica.

Specialistul face apel la răbdare în contextul propunerii care vizează relaxarea măsurilor pandemice și afirmă că "anul 2022 este perioada de conviețuire cu virusul".

„Ne trebuie puțină răbdare. Vă aduceți aminte că discutam și în urmă cu câteva luni despre faptul că luna martie va fi o lună echilibrată și că, în general, anul 2022 este perioada de conviețuire cu virusul, pe care cred că deja am început-o”, a declarat Adrian Marinescu, potrivit Observator.

Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x