Antena Căutare

Ține cont de aceste lucruri! Învățăturile babei Vanga te vor ajuta să te ferești mereu de nenorociri

Cunoscută pentru profețiile sale celebre în toată lumea, întrucât s-au adeverit, Baba Vanga este un nume care se leagă strict de premoniții și profeții legate de viitor. Tot Baba Vanga a scris, de-a lungul vieții, și câteva învățături pentru a ajuta Omenirea să se ferească de nenorociri.

Cunoscută pentru profețiile sale celebre în toată lumea, întrucât s-au adeverit, Baba Vanga este un nume care se leagă strict de premoniții și profeții legate de viitor. Tot Baba Vanga a scris, de-a lungul vieții, și câteva învățături pentru a ajuta Omenirea să se ferească de nenorociri.

Cine a fost clarvăzătoarea Baba Vanga?

Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebră clarvăzătoare din Bulgaria. Pe parcursul vieții, Baba Vanga a prevăzut căderea Turnurilor Gemene și o serie de conflicte militare. Tot ea a vorbit despre moartea soților Ceaușescu și căderea Comunismului în Europa.

Cum te ferești mereu de nenorociri, conform învățăturilor Babei Vanga

„De unele cadouri trebuie să te bucuri, însă de altele trebuie să scapi!” spunea Baba Vanga, cea care a făcut o listă cu cadouri pe care nu trebuie să primești sub nicio formă, pentru a nu atrage lucrurile rele în viața ta.

Oglinda

Știm cu toții că oglinda este un obiect misterios și că poate aduce ghinion atunci când se sparge. Pe lângă această se spune că atunci când este primită cadou, oglindă îți poate lua frumusețea, tinerețea și vitalitatea. De aceea este bine să eviți să primeșți aceste cadouri , mai ales oglinzile vechi.

Ceasul

Ceasul este cel care măsoară timpul. Oricât am încerca, la un moment dat, cesul se va opri. Fie că nu mai are baterie, fie că se strică….cert este că se va opri. Pentru că viață ta să nu se oprească în loc, cel mai bine ar fi să-i dai celui care ți-a făcut cadou un ceas, câteva monenede și astfel ghinionul se va risipi.

Mănușile

De foarte multe ori mănușile sunt implicate în foarte multe ritualuri magice, care vizează schimbarea personalității. În cazul în care primeșți cadou mănuși, cel mai bine ar fi să faci schimb cu altă persoană, astfel ghinionul te va ocoli.

Perlele

Întotdeauna perlele au fost și vor fi un cadou care poate aduce necazuri, pierderi și boli, întrucât perlele simbolizează lacrimile văduvelor și ale orfanilor.

Nu le-a venit să creadă ochilor. O mie de grenade germane, datând din Primul Război Mondial, găsite în Vrancea... Cum să-ți faci buzele mai mari cu super glue, provocarea momentului pe TikTok! Imaginile făcute publice de o tânără, urm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x