Antena Căutare

Regatul de gheaţă se află în România! La minus 18 grade, o cascadă din inima Apusenilor oferă turiştilor un spectacol hipnotizant

Imaginile zilei vin din Alba, unde natura a sculptat în gheaţă una dintre cele mai spectaculoase cascade din ţară. Regatul de gheaţă din inima Apusenilor atrage zilnic zeci de turişti dornici să descopere frumuseţile ascunse ale României. Iar poveştile localnicilor îi determină pe mulţi să rămână acolo. Unii pentru o săptămâna, alţii pentru o viaţă!

În inima Munţilor Apuseni, pe Valea Arieşului Mic, domneşte un regat de gheaţă de poveste. După ce temperaturile au coborât zile la rând sub 18 grade Celsius, Cascada Pişoaia oferă un spectacol hipnotizant.

Nu există turist care să nu rămână fermecat de aspectul voalului de gheaţă al apei ce cade de la peste 18 metri înălţime. De aici şi numele de Cascada Miresei, dat de localnici.

Până şi culoarea îi poartă pe turişti departe, cu gândul la paradisuri exotice.

Apele din zonă sunt bogate în calcar şi dau naştere unor splendide formaţiuni stâncoase.

Mai multe informații și imagini spectaculoase, în materialul video de mai sus.

De ce femeile au nasturii și fermoarul pe partea stângă și bărbații pe dreapta? Motive la care nu te gândeai... Baie la copcă, la minus șase grade Celsius. Tinerii curajoși, extrem de încântați de experiență: ”Nu pot să descriu în c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x