Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Laura Grigore, stewardesa care a salvat peste 200 de oameni: „Era noapte când am aterizat în apă! Trebuia să aleg între a fi mâncată de rechini, a muri sau a pluti!”

Are vieţi mai multe decât o pisică, iar zborurile în care ea a fost însoţitoare de bord au sfârşit cu zeci de morţi şi catastrofe!

Are vieţi mai multe decât o pisică, iar zborurile în care ea a fost însoţitoare de bord au sfârşit cu zeci de morţi şi catastrofe!

Venită la „Agenția VIP”, femeia a vorbit despre cele mai periculoase momente din viața ei.

Fosta stewardesă este eroina multor suflete care astăzi trăiesc datorită ei! Aceasta este fascinanta poveste a Laurei Grigore, supranumită "pisica neagră"!

Femeia spune că nu s-a speriat nici când a fost amenințare cu bombă la bordul navei cu care tocmai decolase de pe Otopeni. Atunci, femeia a trebuit să ia o decizie crucială pentru siguranța și liniștea pasagerilor aflați în avion.

„Cineva acolo Sus mă iubește”, a declarat femeia sincer.

Spune că pasiunea sa pentru zbor nu a fost moștenită de copii sau de nepoți.

Urmează o iarnă grea, ce va ține aproape cinci luni! Cum sună previziunea pentru perioada următoare

„O singură dată mi-a fost cu adevărat frică în avion. A fost un zbor în care s-a rupt avionul, era noapte, am amerizat în apă. Era noapte când am aterizat în apă. Trebuia să aleg între a fi mâncată de rechini, să mor înecată sau să plutesc!”

Află-i incredibilele povești din clipul video de mai sus!

Recomandari