Antena Căutare

Laura Grigore, stewardesa care a salvat peste 200 de oameni: „Era noapte când am aterizat în apă! Trebuia să aleg între a fi mâncată de rechini, a muri sau a pluti!”

Are vieţi mai multe decât o pisică, iar zborurile în care ea a fost însoţitoare de bord au sfârşit cu zeci de morţi şi catastrofe!

Are vieţi mai multe decât o pisică, iar zborurile în care ea a fost însoţitoare de bord au sfârşit cu zeci de morţi şi catastrofe!

Venită la „Agenția VIP”, femeia a vorbit despre cele mai periculoase momente din viața ei.

Fosta stewardesă este eroina multor suflete care astăzi trăiesc datorită ei! Aceasta este fascinanta poveste a Laurei Grigore, supranumită "pisica neagră"!

Femeia spune că nu s-a speriat nici când a fost amenințare cu bombă la bordul navei cu care tocmai decolase de pe Otopeni. Atunci, femeia a trebuit să ia o decizie crucială pentru siguranța și liniștea pasagerilor aflați în avion.

„Cineva acolo Sus mă iubește”, a declarat femeia sincer.

Spune că pasiunea sa pentru zbor nu a fost moștenită de copii sau de nepoți.

Urmează o iarnă grea, ce va ține aproape cinci luni! Cum sună previziunea pentru perioada următoare

„O singură dată mi-a fost cu adevărat frică în avion. A fost un zbor în care s-a rupt avionul, era noapte, am amerizat în apă. Era noapte când am aterizat în apă. Trebuia să aleg între a fi mâncată de rechini, să mor înecată sau să plutesc!”

Află-i incredibilele povești din clipul video de mai sus!

Anul 2018 nu aduce noroc pentru toate zodiile! Unii nativi au parte de perioade grele, cu ghinion și pierderi! Pe tine c... Imaginile ANULUI 2017. Nuntă cu 7000 de invitați!!! Așa ceva nu ați citit nici în cărțile cu povești!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x