Căutare Live

Leonardo DiCaprio a cumparat pianul din "Casablanca" la licitatie. A dat peste 600.000 de dolari pe el

Leonardo DiCaprio este unul dintre cumparatorii care, la sfarsitul saptamanii trecute, au platit 600.000 de dolari pentru pianul din filmul “Casablanca”, la licitatia organizata de Sotheby’s. O piesa emblematica a istoriei cinematografiei pe care DiCaprio si asociatul sau se gandesc sa o doneze Muzeului de Arta din los Angeles

La inceput casa ce a organizat licitatia nu i-a identificat pe cumparatori, dar acum, se stie ca cei doi au fost Leonardo DiCaprio si amicul sau Stewart Rahr, un om de afaceri cu la fel de multi bani.

Pianul licitat este acela la care actorul si cantaretul Dooley Wilson a cantat in “La Belle Aurore”, cafeneaua din Paris, acolo unde Rick si Ilsa s-au vazut pentru ultima data, inainte de a se reuni in Casablanca.

A fost vandut pentru 602.500 de dolari, un pret mai mic decat cel asteptat. Estimarile casei Sotheby’s erau undeva intre 800.000 de dolari si 1,2 milioane de dolari, tinand cont de preturile astronomice platite pentru obiectele din film, in ultimii ani.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri