Antena Căutare

O americanca si-a adus pe lume propriul nepot! Afla cum a fost posibil!

Linda Sirois, o americanca de 49 de ani, si-a adus pe lume... propriul nepot. Femeia a acceptat sa fie mama-surogat pentru copilul fiicei sale, care nu putea duce o sarcina din cauza unei afectiuni cardiace.

Fiica Lindei, Angel Herbert, in varsta de 24 de ani, a incercat sa ramana insarcinata, insa medicii i-au recomandat sa renunte din cauza unei boli de inima care i-ar fi pus viata in pericol. Singura sansa de a avea un copil era printr-o mama surogat.

Linda Sirois i-a propus fiicei sale sa duca sarcina. Desi la inceput a ezitat, din dorinta de a avea un copil a acceptat propunerea mamei sale.

Totusi, din cauza varstei inaintate, mai multe clinici de fertilizare au refuzat interventia. Pana la urma, a fost chemata de un spital din Lexington, Massachusetts, care a supus-o unor teste clinice. Astfel, pe 13 august, Linda si-a adus pe lume nepotelul perfect sanatos de 3,5 kilograme.

Linda, care a mai nascut patru copii, a marturisit ca aceasta a fost cea mai usoara sarcina pe care a avut-o. Ea a fost sustinuta de familie si prieteni si a declarat ca este extrem de fericita ca a putut sa isi ajute fiica.

Femeia nu este singura bunica din lume care a acceptat sa poarte sarcina propriului ei nepot. O alta americanca de 60 de ani a facut acelasi gest pentru fiica sa.

FOTO: sunjournal.com

Robotii cuceresc lumea muzicala! Prima orchestra a fost infiintata in Georgia... Mowgli exista: Un pusti britanic, prieten la catarama cu o colonie de marmote...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x