Antena Căutare

Mâncarea preferată a lui Popeye - puiul. Răspunsul greşit al unei concurente de la o emisiune TV, recompensat de un lanţ de restaurante/ VIDEO

Un lanţ american de restaurante a recompensat-o cu mâncare în valoare de 10.000 de dolari pe o concurentă de la o emisiune TV care a răspuns, greşit, că mâncarea preferată a lui Popeye era puiul.

Concurenta, Eve DuBois, a ratat şansa de a juca pentru 10.000 de dolari la „Family Feud” Canada pentru că a răspuns, de altfel, încrezătoare, că personajul de desene animate Popeye prefera să mânânce pui, şi nu spanac.

După ce înregistrarea video a devenit virală online, lanţul de restaurante Popeyes din SUA, celebru pentru sandviciurile cu pui, a decis să o recompenseze: îi va oferi mâncare în valoare de 10.000 de dolari.

DuBois a participat, vineri, la emisiune. Răspunsul ei eronat a fost însoţit de un dans triumfător. Concurentul ceilalte echipe, Logan Tomlin, a răspuns corect.

„Credeam că te refereai la puiul de la Popeyes”, i-a spus DuBois gazdei emisiunii, Gerry Dee, care i-a răspuns imitând dansul.

Lanţul de restaurante a reacţionat pe Twitter: „Din sondajul nostru rezultă că ai răspuns corect. Trimite-ne un mesaj direct pentru a-ţi primi cei 10.000 de dolari în produse Popeyes”.

Preferinţa personajului Popeye pentru spanac, care îi dă putere, este binecunoscută. Imaginea marinarului apare şi pe produse vândute în Statele Unite de Allens. Pe site, compania precizează: „Când te gândeşti la spanac, te gândeşti la Popeye!”.

Sursa : news.ro

Georgiana, mamă eroină la 42 de ani. Femeia a adus pe lume 20 de copii și nu se oprește aici: ”Dacă Dumnezeu îmi mai dă ... Studiu: Oamenii născuți în ianuarie primesc mai puține cadouri decât ceilalți! Ce spun cercetătorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x