Antena Căutare

Mândrie! Are 20 de ani, e româncă și cucerit titlul internațional de Miss Fitness: ”Atunci când s-a cântat imnul am început să plâng!”

Șase luni de antrenament şi o dietă adecvată! De asta a fost nevoie pentru ca o româncă să obţină titlul de "Miss Bikini Fitness World".

Șase luni de antrenament şi o dietă adecvată! De asta a fost nevoie pentru ca o româncă să obţină titlul de "Miss Bikini Fitness World".

Campioana mondială este din Tg. Mureş, are 20 de ani, iar titlul l-a obţinut în Republica Dominicană. Acolo s-a desfăşurat competiţia, la care au participat cel mai bine pregătite femei din domeniu.

Ioana Şulea. 20 de ani. Româncă, din Târgu Mureş. Şi, dacă ar exista vreun dicţionar cu poze, ar putea fi imaginea perfecţiunii. Până acolo însă, un lucru e cert. Blonda este o femeie de aur. Doar a câştigat titlul suprem în Republica Dominicană şi a devenit Miss Bikini Fitness World.

”Am început să plâng pentru că mi s-a cântat imul a doua oară. Pentru mine, ca sportiv de performanţă, este cea mai mare bucurie şi mai ales titlul mondial. E maximum pe care puteam să-l obţin”, a mărturisit Ioana.

Patru asteroizi s-au apropiat, astăzi, de Pământ! Unul dintre ei avea lungimea Casei Poporului. Ce s-ar putea întâmpla?... VIRAL. Nu ai văzut niciodată ceva mai dulce de atât! Așa se relaxează aricii, după o zi istovitoare. Clip-ul a strâns pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x