Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, o nouă profeție cutremărătoare: ”Omenirea va trece prin momente grele!” Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

Maria Ghiorghiu, femeia cunoscută pentru faptul că ar fi prezis tragedia din clubul Colectiv, a vorbit despre o nouă profeție șocantă. 

Maria Ghiorghiu, femeia cunoscută pentru faptul că ar fi prezis tragedia din clubul Colectiv, a vorbit despre o nouă profeție șocantă.

Astfel, în cadrul unei postări pe blogul personal, aceasta a declarată că în următoarea perioadă este posibilă să înceapă o nouă eră glaciară.

”Dragii mei,

În această dimineață mă trezește o lumină albă și foarte strălucitoare, lumină ce-mi arată un Vârtej imens, ce se produceaîn mijlocul ghețarilor.

Apă se învârtea cu repeziciune și a format o gaură neagră în mișcarea ei, în ordinea acelor de ceasornic. Adică, de la dreapta la stânga, așa se învârtea apa și bucăți de ghețari. Mișcarea (vârtejul) avea o putere enorm de mare și formase în mijlocul ei o gaură neagră imensă.
Era amețitoare această mișcare a ghețarilor, de la dreapta la stânga.
Aud glas care spune așa:

"Vortex glaciar .

Acest VORTEX glaciar fraților,în mișcarea sa uluitoarea, avea culorile unui Curcubeu mai slab colorat.
Aud din nou glas care întreabă așa:

Începe o nouă Gleră?"

După care totul dispare.
Dragii mei, așa cum am mai scris adeseori, OMENIREA va trece prin grele și enorm de multe încercări carevor aduce lacrimi, durere și suferință.
Dar unde există CREDINȚĂ ,NĂDEJDE și DRAGOSTE în BUNUL DUMNEZEU și-n MĂICUȚA DOMNULUI, acolo există și ocrotire divină și-un izvor nesecat de milă și de iubire.”
, a scris ea pe blogul personal.

Mărturisirile sfâșietoare ale unei femei al cărei soț a pretins că are cancer: ”Mi-a furat ani de zile din viață!” Ce pe... Antilopa "Taylor Swift" a evadat de la o grădină zoologică din Statele Unite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x