Antena Căutare

Martie e considerată o lună magică. Cum te aperi de vrăji și energii negative. Specialistul avertizează: „Există furturi de energie. Nu lăsați pe nimeni să vă atingă copilul pe stradă!”

Se spune că luna Martie este o luna magică. Specialistul vorbește despre cele mai bune metode prin care te poți apăra de vraji și farmece.

Se spune că luna Martie este o luna magică. Specialistul vorbește despre cele mai bune metode prin care te poți apăra de vraji și farmece.

Ai şi tu aceste lucruri prin casă? Atrag GHINIONUL, aşa că aruncă-le imediat!

„Nu lăsați pe nimeni să vă atingă copilul pe stradă!”, e sfatul lui Marian Golea, specialist Feng Shui. De asemenea, expertul recomandă oamenilor să poarte amulete, talismane, orice obiect spiritual încărcat cu energie pozitivă.

Îndemnurile din popular - de tipul purtării ciorapilor pe dos sau a altor articole vestimentare - nu au nicio valoare, fiind mai mult credințe născute în lumea satului românesc. „Un om puternic nu poate fi atacat!”, conchide expertul.

De cealaltă parte, preoții sfătuiesc oamenii să se spovedească, să se roage și să țină post. Totodată, o cruciuliță la gât, metaniile pe mână sau o icoană într-un buzunar proteează pe purtătorii lor de orice stare negativă, fie și generată de o vraă.

E ULUITOR ce se întâmplă în organismul tău dacă apeși acest punct! Nu vei mai ține niciodată DIETĂ... Specialistul Mihai Voropchievici explică, în sfârșit, MOTIVELE pentru care anumite suflete se atrag! Ai și tu aceste PAT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x