Antena Căutare

Mărturisirile unui model ce a renunţat la viaţa de pe reţelele de socializare deşi făcea bani frumoşi din asta. "În această fotografie aveam acnee, însă am folosit foarte mult machiaj. Zâmbeam doar pentru că eu credeam că arăt bine"

Essena O'Neil este model australian de 18 ani ce a renunţat la social media deşi avea 600.000 de fani şi spune că făcea cu uşurinţă 2000 de dolari australieni pe fiecare postare însă a realizat că social media nu reprezintă viaţa reală, ci una închipuită, relatează The Guardian.

Essena O'Neil este model australian de 18 ani ce a renunţat la social media deşi avea 600.000 de fani şi spune că făcea cu uşurinţă 2000 de dolari australieni pe fiecare postare însă a realizat că social media nu reprezintă viaţa reală, ci una închipuită, relatează The Guardian.

În octombrie anul trecut, ea a şters peste 2.000 de fotografii de pe contul ei şi a editat descrierile fotografiilor rămase (96), astfel dezvăluind adevărul şi cadrul în care au fost realizate. De asemenea, numele contului a fost schimbat în "Social Media is not real life".

"Fără să-mi dau seama,mi-am petrecut majoritatea adolescenţei pe reţelele sociale, căutând aprecierile şi aprobările celor din jur. Reţelele de socializare nu reprezintă viaţa reală, este doar un sistem bazat prin care indivizii caută validările celor din jur", a scris fata.

"În această fotografie aveam acnee, însă am folosit foarte mult machiaj. Zâmbeam doar pentru că eu credeam că arăt bine", este modul în care tânăra descrie o fotografie. "Nu am dat bani pe rochia asta. Am făcut sute de încercări înainte să obţin această fotografie. Mă simţeam foarte singură".

Tânăra a continuat cu descrierea fotografiilor. "Am fost plătită cu 400 de dolari pentru a face această fotografie. Asta când aveam doar 150.000 de fani, acum pot să primesc şi 2000 de dolari. Dacă vezi aşa zisele "fete instagram" şi vrei şi tu să fii că ele...gândeşte-te că tu vezi doar ceea ce vrei să vezi".

Reacţiile oamenilor au fost în majoritate pozitive, lăudând gestul fetei.

Ce se întâmplă dacă pui ojă pe nasturi! Trucul acesta te scapă de multe bătăi de cap!... O tânără, absolventă a şcolii de Agenţi de Poliţiei, cerută de soţie la finalul ceremoniei de depunere a jurământului. U...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x