Antena Căutare

"Mi-a căzut creierul din cap!" Avea ameţeli şi nu mai vorbea corect. De ce boală ÎNGROZITOARE suferă femeia

Catherine, o femeie în vârstă de 30 de ani, din statul New South Wales, mamă a patru copii, suferă de o boală imposibil de tratat, o malformație din naștere.

Din cauza acesteia, femeia a trecut prin multe monete critice. Din cauza afecţiunii de care suferă, creierul mic, cerebelul, i-a "căzut" în partea superioară a coloanei vertebrale.

Totul a început într-o zi când, aflându-se la birou, aceasta și-a pierdut echilibrul și s-a lovit de un perete. Ca urmare,vorbirea i-a fost imediat afectată.

Doctorii au operat-o, pentru a-i îndepărta câteva oase din zona gâtului și a-i face loc în jurul creierului. După un an, simptomele neplăcute au revenit, însoțite de dureri de cap și de un auz foarte sensibil.



Asfel, a urcat din nou pe masa de operație, medicii luând decizia de a-i însera o placă de titan, pentru susţinerea creierului. Din nefericire, la câteva săptămâni după intervenţie, ceafa ei s-a umflat, acumulând lichid.

Doctorii au operat-o din nou, pentru a îndepărta lichidul, dar starea i s-a înrăutățit, femeii findu-i imposibil să se deplaseze singură.

Deși nu i se mai dădea nicio speranță, aceasta a primit o șansă, în momentul în care alt doctor i-a spus că s-ar putea să fie alergică la placa din titan. Acesta a operat-o din nou, îndepărtând bucată de metal, dar şi o parte din creier.

Femeia speră că înt-o bună zi va putea fi o persoană s[nătoasă, alături de copiii săi: "Ca mamă a patru copii, sunt dispusă să fac tot ce e nevoie. Vreau să mă vindec", a mărturisit aceasta.

Facebook Messenger ascunde unele mesaje pe care le primeşti. Cum găseşti "căsuţa secretă"... Nu îţi setezi telefonul pe "modul avion" când călătoreşti? Iată ce înseamnă asta pentru piloţi şi pentru contr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x