Antena Căutare

Michelle Obama împlinește 55 de ani. Lucruri neștiute despre Prima Doamnă. Cum o alintă fostul președinte al Americii și cum a fost cerută de soție

Michelle Obama, cea rămasă în istorie ca prima Primă Doamnă de culoare a Americii,  împlineşte la 17 ianuarie vârsta de 55 de ani.  Michelle Obama este o femeie iubită și respectaă de oameni și chiar dacă nu se mai află la Casa Albă, ea încă se bucură de atenția celor din jur.

Michelle Obama, cea rămasă în istorie ca prima Primă Doamnă de culoare a Americii, împlineşte la 17 ianuarie vârsta de 55 de ani. Michelle Obama este o femeie iubită și respectaă de oameni și chiar dacă nu se mai află la Casa Albă, ea încă se bucură de atenția celor din jur.

Michelle Robinson s-a născut și a crescut sudul orașului Chicago și a absolvit Universitatea Princeton și Facultatea de Drept Harvard. După terminarea facultății, ea a revenit la Chicago unde a acceptat o poziție în firma de avocatură Sidley Austin, înainte de a se căsători cu Barack Obama. Ulterior, doamna Obama a lucrat, ca parte a administrației primarului din Chicago.

De curând, Michelle Obama a lansat o carte ”Becoming Michelle Obama”, în care își spune propria poveste de viață, lucruri pe care oamenii nu le știu despre ea.

Și, tot din seria faptelor neștiute sau mai puțin știute despre fosta Prima Doamnă.iatăcâteva dezvăluiri despre Michelle Obama:

Diferenţa de înălţime dintre Barack Obama şi Michelle Obama este de cinci centimetri

Soţul ei o numeşte în particular „Piatra Mea”.

A crescut împreună cu fratele ei Craig şi cei doi părinţi într-un apartament cu un dormitor şi o singură baie. A împărţit sufrageria cu fratele ei, până când părinţii le-au montat un perete despărţitor.

Michelle a ocupat funcţia de trezorier în consiliul elevilor, în liceu.

Când a mai crescut a început să repete la pian atât de des, încât vecinii îi băteau în ţeavă să se oprească.

Tată ei a murit din cauza sclerozei multiple când ea avea doar 20 de ani.

A fost numită mentorul lui Barack Obama când acesta a venit la firma din Chicago pentru a lucra pe perioada verii.

L-a refuzat pe Barack Obama când i-a dat întâlnire, spunându-i că nu este firesc să aibă relaţii personale cu subalternii.

Barack Obama a cerut-o de soţie la un restaurant din Chicago şi inelul de logodnă a venit la masă pe tavă cu desertul.

Primul dans de la nunta lor a fost pe melodia lui Nat King Cole „Unforgettable”.

Colegii ei de la servciu susţin că munceşte „ca un gladiator”.

Urăşte să poarte pantaloni mulaţi, pentru că sunt prea incomozi.

Ce sfaturi i-a oferit Michelle Obama lui Meghan Markle. Se pare că fosta Primă Doamnă nu a uitat de unde a plecat

Michelle Obama mănâncă la micul dejun doar fructe, ouă şi şuncă.

Ea a ocupat funcţia de decan afiliat la Universitatea din Chicago.

Când e departe de Barack Obama, ea vorbeşte cu el prin intermediul unei camere web.

Michelle Obama şi-a scris singură discursurile rostite în timpul campaniei şi a vorbit în public fără să citească de pe foaie.

Michelle l-a obligat pe Barack să promită că va renunţa la fumat dacă va fi ales preşedinte.

L-a convins pe Barack Obama să spele vasele după fiecare masă.

Alcoolul este viața: i-au ”injectat” 15 cutii de bere ca să-l scape de intoxicația cu...alcool. Avea de 1.119 ori limita... Premieră mondială la un spital din provincie! O femeie cu o tumoare cât o minge de handbal a primit o nouă șansă la viaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x