Antena Căutare

Miercurea Ciuc, intre tocanita si gulas. Cum a fost la "Festivalul Cartofului" si ce a gatit Kelemen Hunor

Cartoful a fost vedeta zilele aceastea la Miercurea Ciuc. Personalitati ale lumii politice, sportivi sau simpli cetateni au participat la cea de-a 12-a editie a Festivalului Cartofului. Fiecare echipa din cele 44 a incercat sa prepare cea mai gustoasa mancare.

Parcul Central din Miercurea Ciuc s-a transformat intr-un bazar de arome. Oamenii nici nu stiau de unde sa guste prima data. Intr-un ceun fierbea la foc mic un gulas de cartofi cu porc, iar la doi pasi mai incolo o tocanita ii astepta, aburinda. Un alt bucatar se lauda cu o gaselnita unica in concurs.

Fiecare dintre cele peste 40 de echipe a incercat sa demonstreze ca a facut cea mai buna mancare. Printre bucatari s-a numarat si presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Chiar daca au existat jurati, adevaratii judecatori ai tocanitelor au fost turistii.

Nunta in patru labe: Jim si Beam, primii caini casatoriti in Romania!... Jaful de la Fortaleza: Cum s-au furat, intr-o singura zi, 65 de milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x