Antena Căutare

Mireasa, în lacrimi în ziua nunții! A fost umilită în fața soacrei sale: „A venit soțul meu la mine, să îmi facă observație”

Ziua nunții a fost momentul în care relația miresei cu mama soacră s-a dus pe apa sâmbetei. Tânăra a povestit cum ziua care trebuia să-i rămână în suflet ca fiind cea mai fericită, s-a transformat, la scurt timp după ceremonie, într-un coșmar.

Ziua nunții a fost momentul în care relația miresei cu mama soacră s-a dus pe apa sâmbetei. Tânăra a povestit cum ziua care trebuia să-i rămână în suflet ca fiind cea mai fericită s-a transformat, la scurt timp după ceremonie, într-un coșmar.

Cu cât mai mulți invitați la nuntă, cu atât mai bine, nu? Greșit! Povestea de mai jos este dovada supremă a faptului că este obligatoriu să îți alegi cu grijă invitații.

După o ceremonie religioasă emoționantă, nuntașii s-au strâns la restaurantul unde urma să aibă loc petrecerea. După câteva minute, mireasa își vede noul soț supărat: „Te rog să te duci să faci ceva! Mama mea tocmai a văzut un sân gol!”, i-a spus bărbatul.

CE SE ÎNTÂMPLASE?

Totul a început cu câteva luni în urmă, când logodnicii și-au făcut listele cu persoanele pe care vor să le invite. Viitoarea mireasă nu a uitat pe nimeni. Și-a invitat și foștii colegi de facultate, cu care nu mai vorbise de ani întregi. A fost încântată să vadă că toți și-au confirmat prezența.

În ziua nunții, toată lumea a fost fericită, până când au început să fie servite băuturile alcoolice.

„Nu știu cum a reușit să se îmbete atât de repede. Se purtase perfect normal până în acel moment. Eu n-am știut ce se întâmpla, am aflat de la soțul meu, care a venit să mă roage să-i spun prietenei mele să se potolească”, a povestit mireasa.

Invitata se pare că reacționa urât la băutură. Amețită bine, a început să își expună zonele intime mai multor persoane, printre care și mama mirelui.

Din nefericire, nu s-a oprit doar la striptease. După petrecere, mireasa a descoperit că fosta ei prietenă din facultate îi scrisese un mesaj jignitor într-un album pe care îl primise cadou.

Aruncat la ghenă, ca un gunoi! Un pui de pisică a fost salvat de un pompier care a coborât și l-a căutat pintre mormanel... Două surori au venit pe lume unite în zona frunții, iar acum au fost separate, în urm unei operații de peste 30 de ore! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x