Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mireasa, în lacrimi în ziua nunții! A fost umilită în fața soacrei sale: „A venit soțul meu la mine, să îmi facă observație”

Ziua nunții a fost momentul în care relația miresei cu mama soacră s-a dus pe apa sâmbetei. Tânăra a povestit cum ziua care trebuia să-i rămână în suflet ca fiind cea mai fericită, s-a transformat, la scurt timp după ceremonie, într-un coșmar.

Ziua nunții a fost momentul în care relația miresei cu mama soacră s-a dus pe apa sâmbetei. Tânăra a povestit cum ziua care trebuia să-i rămână în suflet ca fiind cea mai fericită s-a transformat, la scurt timp după ceremonie, într-un coșmar.

Cu cât mai mulți invitați la nuntă, cu atât mai bine, nu? Greșit! Povestea de mai jos este dovada supremă a faptului că este obligatoriu să îți alegi cu grijă invitații.

După o ceremonie religioasă emoționantă, nuntașii s-au strâns la restaurantul unde urma să aibă loc petrecerea. După câteva minute, mireasa își vede noul soț supărat: „Te rog să te duci să faci ceva! Mama mea tocmai a văzut un sân gol!”, i-a spus bărbatul.

CE SE ÎNTÂMPLASE?

Totul a început cu câteva luni în urmă, când logodnicii și-au făcut listele cu persoanele pe care vor să le invite. Viitoarea mireasă nu a uitat pe nimeni. Și-a invitat și foștii colegi de facultate, cu care nu mai vorbise de ani întregi. A fost încântată să vadă că toți și-au confirmat prezența.

În ziua nunții, toată lumea a fost fericită, până când au început să fie servite băuturile alcoolice.

„Nu știu cum a reușit să se îmbete atât de repede. Se purtase perfect normal până în acel moment. Eu n-am știut ce se întâmpla, am aflat de la soțul meu, care a venit să mă roage să-i spun prietenei mele să se potolească”, a povestit mireasa.

Invitata se pare că reacționa urât la băutură. Amețită bine, a început să își expună zonele intime mai multor persoane, printre care și mama mirelui.

Din nefericire, nu s-a oprit doar la striptease. După petrecere, mireasa a descoperit că fosta ei prietenă din facultate îi scrisese un mesaj jignitor într-un album pe care îl primise cadou.

Recomandari