Antena Căutare

Misterul omului-ţap. Toţi cei care vor să afle adevărul sfârşesc tragic - FOTO+VIDEO

Omul-țap este o creatură ciudată, umanoidă care ar trăi în unele state din SUA, ca Louisiana, Maryland și Texas. Partea inferioară a corpului este asemănătoare cu cea a unei capre, iar partea superioară cu cea a unui om, pe cap având niște coarne de berbec.

Omul-țap este o creatură ciudată, care ar trăi în unele state din SUA, ca Louisiana, Maryland și Texas. Partea inferioară a corpului este asemănătoare cu cea a unei capre, iar partea superioară cu cea a unui om, cu coarne.

Din spusele oamenilor ce au avut neșansă de a sta față în față cu înfiorătorul om-țap, acesta ar avea între 1,2 și 4 metri, dar cele mai multe mărturii dau o înăltime cuprinsă între 1,8 și 2,4 metri.

Potrivit legendelor urbane, aceste creaturi atacă și omoară oamenii în parcări. Nici câini nu scapă de furia ei. Ba mai mult, aceasta ar intra şi în casele oamenilor, violându-și victimele.



Cel mai cunoscut caz este cel al unui cuplu de tineri, ce se afla într-o maşină, pe un drum de ţară, în timpul unei nopți cu lună plină. Totul se întâmpla în 1957.

Auzind un zgomot ciudat la portbagaj, cei doi au coborât să vadă despre ce este vorba. În acel moment, au dat nas în nas cu o creatură ce părea o combinație între capră și om, care se holbă la ei, ținând un topor în mână. Creatura dispăru apoi în pădurile din apropiere.

Un alt caz celebru, petrecut în 1971, a semnalat existența omului-țap, după ce o femeie și-a găsit câinele decapitat. Mergând să vadă ce se întâmplă cu câinele care lătra necontenit, aceasta a văzut o creatură ciudată cu chip de capră, care mergea ca un om.

De curând, un nou caz a stârnit teama americanilor. Potrivit evz.ro, Roquel Bain, o tânără de 26 de ani din Ohio, a escaladat împreună cu partenerul ei, un pod de cale ferată din Louisville, în încercarea de a descoperi originile legendei urbane a omului-țap.

Tânăra, însă, a sfârșit tragic, lovită de un tren. Printre pasionații de mituri, circulă o legendă, potrivit căreia omul-țap se arată celor care urcă pe podul de cale ferată.

Localnicii spun că foarte mulți tineri și-au găsit sfârșitul aici, în încercarea de a desluși misterul. De asemenea, se spune că acel pod este blestemat.

"Dacă ești la jumătatea platformei și trenul vine, trebuie să sări. Din păcate, multe personae consideră că sunt mai rapide ca trenul, ceea ce se dovedește a fi fals. Când ești tânăr, crezi că trăiesti pentru totdeauna”, a declarat o localnică pentru wtol.com.

Oare chiar există un asemenea monstru sau avem de-a face cu o legendă urbană?

Sunt nebune de legat! Pur și simplu nu te poți înțelege cu ele! Acestea sunt cele mai orgolioase zodii din horoscop!... Să nu faci ASTA în Miercurea Mare! Este un adevărat păcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x