Antena Căutare

Momentele virale ale anului 2019. Cel mai popular clip, "flirtul" dintre Lady Gaga și Bradley Cooper de la Oscar

Anul 2019 a fost marcat de momente memorabile care au devenit rapid populare pe Internet! Duetul dintre Lady Gaga şi Bradley Cooper de la Premiile Oscar, melodia pentru copii "Baby Shark" şi cel mai mare eveniment realizat pe Facebook sunt doar câteva dintre clipurile care au devenit virale în acest an.

Piesa Shallow i-a adus un premiu Oscar lui Lady Gaga, iar spectacolul de pe scena galei cinematografice a devenit viral. Imediat au apărut şi zvonurile conform cărora artista şi actorul Bradley Cooper ar forma un cuplu. Însă, Lady Gaga a dezminţit speculaţiile.

Cu o linie melodică şi versuri uşor de reţinut, piesa pentru copii Baby Shark a devenit un fenomen mondial. Copii din toată lumea au învâţat rapid cântecul şi coregrafia, iar videoclipul a strâns peste 4 miliarde de vizualizări pe YouTube.

O luptă acerbă s-a dus în mediul online, după ce un utilizator de pe Instagram a vrut să aibă cea mai apreciată fotografie. A postat astfel o poză cu un ou şi a îndemnat internauţii să-l ajute să doboare recordul de aprecieri al unei fotografii, deţinut atunci de Kylie Jenner. Utilizatorii s-au mobilizat rapid şi au strâns peste 50 de milioane de like-uri.

Provocarea anului a fost cea a dopului de sticlă. Oameni din toată lumea au încercat să deschidă sticle printr-o mişcare inspirată din artele marţiale. Li s-au alăturat şi vedete, inclusiv actorul de filme de acţiune Jason Statham şi Mariah Carey.

Revelionul, între tradiții și superstiții! Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar și mâncaţi st... Anul 2020 aduce schimbări drastice în lume! Uniunea Europeană îți pierde un membru, iar o țară își schimbă capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x