Antena Căutare

Motivul dezgustător pentru care ar trebui să speli imediat hainele după ce le-ai cumpărat. Ce a dezvăluit o angajată

Hainele ar trebui spălate după ce sunt achiziționate. Motivul este unul dezgustător și a fost dezvăluit de o angajată a unui magazin.

doua femei care se uita la o rochie asezata pe un manechin
Hainele ar trebui spălate după ce sunt achiziționate. Motivul este unul dezgustător și a fost dezvăluit de o angajată a unui magazin. | Profimediaimages.ro

Angajata susține că atunci când lucra la un magazin de îmbrăcăminte exista o practică neigienică în rândul colegilor săi, pe care o cataloghează drept ”îngrozitoare”.

Nu știe dacă așa se obișnuiește și în alte locații, dar consideră că e important ca toți clienții să știe ce se întâmplă la fostul său loc de muncă.

Citește și: Jennifer Lopez, pictorial nud la 53 de ani. Artista a renunțat la haine și s-a pozat cu „posteriorul obraznic” în prim-plan

Motivul dezgustător pentru care ar trebui să speli imediat hainele după ce le-ai cumpărat

Angajata a povestit că ea și colegii erau obligați să poarte hainele brandului pentru care lucrau. Pentru că nu doreau să cheltuie bani pentru ”uniforma” impusă, ei făceau un lucru dezgustător.

„Nu aveam voie să purtăm haine de la alte mărci sau alte magazine. Managerul te aprecia mai ales dacă purtai lucruri din noua colecție”, a dezvăluit tânăra.

Totuși, cei mai mulți colegi ai săi nu luau în calcul să-și cheltuiască proprii bani pentru a achiziționa haine din magazinul în care lucrau. Așa că au găsit o soluție: să îmbrace articole din rafturi în timpul orelor de program, apoi să le reeticheteze și să le pună la vânzare.

”Muncești toată ziua. Transpiri. Întotdeauna mi s-a părut dezgustător ce făceau colegii mei. Deci, acesta e sfatul meu pentru voi: Spălați hainele după ce le-ați cumpărat!”, a mai explicat femeia.

Citește și: De ce nu trebuie să clătești farfuriile înainte de a le pune în mașina de spălat vase. Multe gospodine fac această greșeală

Când este mai ieftin să speli hainele la mașina de spălat

Nu trebuie să cheltuiți sume mari pentru a vă igieniza hainele, fie ele vechi sau recent cumpărate.

Există oferte speciale în care plătiți un preț mai mic pentru energia folosită pe timp de noapte față de zi. Aceste tarife pentru timpul de utilizare ar putea reduce semnificativ facturile.

Economistul Scott Dixon a povestit pentru The Sun că spălarea hainelor pe timp de noapte îl ajută să economisească. Este o idee bună dacă aveți disponibilitate să faceți asta pentru că s-ar putea să nu se potrivească stilului de viață al tuturor.

În plus, ar trebui să fiți atenți la funcționarea aparatelor pe timp de noapte, când dormiți, deoarece există un risc crescut de incendiu.

Citește și: O tânără a dezvăluit un truc incredibil la mașina de spălat. Ce a descoperit când a scos sertarul unde se pune detergent

Și în România există abonamente cu tarife pe zone orare. Din 2021, prețurile diferențiale pe intervale orare de consum au revenit în ofertele furnizorilor de energie electrică, după momentul liberalizării pieței pentru casnici.

Sunt ideale pentru cei care obișnuiesc să facă treburi casnice pe timp de noapte, pentru cei care aleg opțiunea de a se încălzi folosind energia electrică. Avantajul este că prețul de noapte este semnificativ mai mic, iar la un consum mare pot apărea economii importante.

Mireasa și-a supărat tatăl, așa că omul a recurs la un gest complet neașteptat. Ce a putut să-i facă, înainte de nuntă... Ce este silica gel și la ce se folosește, de fapt. Nu vei mai arunca niciodată punguțele albe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x