Antena Căutare

Muncitorii au spart un perete și au făcut o descoperire colosală! Ce au găsit într-un portofel vechi de 71 de ani!

Proprietarul unui local a decis că a venit timpul să renoveze locul, dar a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a descoperit în ziduri ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Proprietarul unui local a decis că a venit timpul să renoveze locul, dar a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a descoperit în ziduri ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Bărbatul a chemat o echipă de muncitori și a cerut să fie totul renovat ca la carte. Doar că a fost imediat chemat de urgență, fiindcă se descoperise ceva ieșit din comun.

Mai exact, atunci când au spart o porțiune de faianță, muncitorii au dat peste ceea ce părea a fi un portofel vechi.

Curios din fire, proprietarul localului a luat obiectul și a vrut să se uite în interior, să vadă mai bine despre ce este vorba.

Dar nu mică i-a fost surprinderea atunci când a dat peste o adevărată comoară! În interior a găsit bilete vechi de joc, un calendar din 1944 și biletul cu numele posesorului: Clare McIntosh.

Îi lovește norocul în luna decembrie! Acestea sunt zodiile care câștigă la loto și devin bogate peste noapte!

Și fiindcă a vrut să facă o faptă bună, proprietarul localului a făcut tot ce a putut ca să îl returneze posesorului. Și surpriză, chiar a reușit! Întâmplarea a ajuns pe internet și a făcut senzație în toată lumea, căci nu se întâmplă în fiecare zi să returnezi un portofel după 71 de ani de la dispariție!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toți râdeau de el că e gras, dar acum orice tânără și-ar dori să fie iubita lui! Cum arată băiatul după ce a slăbit 71 d... Horoscopul zilei de 15 decembrie! Taurii au planuri măreţe în ceea ce priveşte cariera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x