Antena Căutare

N-ai fi zis niciodata ca poate fi adevarat! Cele mai CIUDATE studii ale cercetatorilor britanici

Nu exista zi in care sa nu aflam despre un nou studiu realizat de celebrii cercetatori britanici. O gramada de oameni lucreaza cu drag si spor la te miri ce subiect, de aceea am facut un top al celor mai haioase "concluzii", semnate de specialistii in cauza

1. Gainile sunt mai destepte decat copiii. Asta pentru ca puii sunt capabili sa numere imediat dupa ce au iesit din ou, spre deosebire de bebelusi, care invata acest lucru in jurul varstei de un an. (Compania Happy Egg si Universitatea din Bristol)

2. Tigarile care te cearta. Cercetatorii lucreaza la crearea unui pachet de tigari care sa ii descurajeze pe fumatori. Mecanismul, atunci cand este deschis, va declansa un mesaj audio. (Centrul de Control si Cercetare a Tutunului si Universitatea Stirling)

3. Cei mai stresati oameni sunt muncitorii necalificati. O spun britanicii, care au aflat ca aceasta clasa este mai predispusa la stres, deoarece efortul pe care il depune si presiunea la care este supusa pot cauza moartea. (University College of London)

4. Mancarea fast-food prosteste. Oamenii care mananca astfel de produse inca din copilarie vor avea in IQ mai mic decat altii, care nu au acest obicei. (Universitatea Londra)

5. Chiar si asa, ne prostim din 10 in 10 ani. IQ-ul scade cu 1,23 de puncte la fiecare deceniu. Pentru a calcula asta, Dr. Michael Woodley si echipa sa au comparat viteza de reactie a oamenilor din 1880 cu cea de acum, iar diferenta a fost de 70 de milisecunde. Inca de atunci, IQ-ul a scazut cu 14 puncte.

6. Numarul de orgasme depinde de IQ. Cei care au o viata sexuala implinita, traiesc mai intens partidele de dragoste. Cercetatorii au concluzionat ca femeile cu un coeficient de inteligenta ridicat au un numar dublu de orgasme. ( Universitatea King din Londra)

7. Injuraturile sunt cel mai bun medicament. Specialistii i-au pus pe subiecti sa stea cu mana in apa foarte rece. Aceia care nu foloseau injuraturi au rezistat 70 de secunde in tacere si 140 cand au injurat. Ceilalti au stat cu mana in apa timp de 120 de secunte, in ambele cazuri. (Universitatea Keele)

8. Femeile destepte risca sa devina alcoolice. Asta, deoarece astfel de persoane sunt supuse la mai multi factori de stres. (Medical Research Council si Universitatea Glasgow)

9. Barbatii stresati sunt mai atrasi de formele rubensiene. "Rezultatele arata ca schimbarea conditiilor de mediu a modificat preferintele in ceea ce priveste greutatea corporala. Persoanele, de sex masculin, stresate sunt atrase de femeile mai rotunjoare", au explicat cercetatorii (Dr. Martin Tovee si echipa sa)

10. Berea se bea in functie de sex. Femeile trebuie sa consume bautura in halbe drepte, deoarece vor "trage la masea" mau putin alcool, intr-un timp mai indelungat. In schimb, barbatii trebuie sa aleaga neaparat recipientele curbate, pentru ca ei rezista mai mult, iar berea va fi consumata intr-un timp mai scurt. Normal!!!

Foto: Hepta

Momentul pe care nu-l va uita niciodata. Ti-ar placea sa traiesti si tu asta?... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita. Vezi ce-ti rezerva astrele pe 24 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x