Căutare Live

NASA, anunț înfiorător! Un METEORIT de mari DIMENSIUNI va lovi Pământul. Iată când se va întâmpla

NASA a recunoscut că un asteroid ar putea lovi Pământul anul viitor, deşi probabilitatea este extrem de mică.

NASA a recunoscut că un asteroid ar putea lovi Pământul anul viitor, deşi probabilitatea este extrem de mică. Asteroidul 2013 TX68 va ajunge foarte aproape de Terra pe 28 septembrie 2017. Corpul ceresc se va mai află în preajma planetei noastre şi pe 8 martie 2016, însă nu atât de aproape încât să ne îngrijorăm.

Iniţial, experţii NASA au spus că este exclus că asteroidul să lovească Pământul, însă acum s-au răzgândit şi au anunţat că nu ar fi, totuşi, imposibil că dezastrul să se întâmple.

Vestea bună este că probabilitatea e de una la 250 de milioane, potrivit calculelor agenţiei spaţiale, prezentate de Market Business News, citat de Independent.md.

Chiar şi aşa, există o posibilitate că asteroidul cu o lăţime de 30 de metri să între în coliziune cu Terra, subliniază jurnaliştii.

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri