Antena Căutare

NASA, anunț înfiorător! Un METEORIT de mari DIMENSIUNI va lovi Pământul. Iată când se va întâmpla

NASA a recunoscut că un asteroid ar putea lovi Pământul anul viitor, deşi probabilitatea este extrem de mică.

NASA a recunoscut că un asteroid ar putea lovi Pământul anul viitor, deşi probabilitatea este extrem de mică. Asteroidul 2013 TX68 va ajunge foarte aproape de Terra pe 28 septembrie 2017. Corpul ceresc se va mai află în preajma planetei noastre şi pe 8 martie 2016, însă nu atât de aproape încât să ne îngrijorăm.

Iniţial, experţii NASA au spus că este exclus că asteroidul să lovească Pământul, însă acum s-au răzgândit şi au anunţat că nu ar fi, totuşi, imposibil că dezastrul să se întâmple.

Vestea bună este că probabilitatea e de una la 250 de milioane, potrivit calculelor agenţiei spaţiale, prezentate de Market Business News, citat de Independent.md.

Chiar şi aşa, există o posibilitate că asteroidul cu o lăţime de 30 de metri să între în coliziune cu Terra, subliniază jurnaliştii.

Salariu de 20.000 de euro lunar și totuși nimeni nu vrea să accepte! Primești și trei luni de vacanță! Ce trebuie să fac... O femeie a moștenit un cufăr vechi, dar a avut parte de o adevărată surpriză când a descoperit comoara din interior!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x