Antena Căutare

Navete de bere: tehnologie, design și marketing

La ora actuală naveta de bere a încetat să mai fie un un simplu mijloc logistic, ce garantează siguranța, transportul și depozitarea eficientă a acestui tip de băutură. Lăzile de bere au început să fie un concept și o marcă distinctivă a celor mai importante și mai puternice branduri de bere. Tehnologia, designul și marketingul își dau acum mâna pentru a aduce pe piață un produs ce se dorește unic, puternic și original, ușor de remarcat în lupta cu competitorii săi.

La ora actuală naveta de bere a încetat să mai fie un un simplu mijloc logistic, ce garantează siguranța, transportul și depozitarea eficientă a acestui tip de băutură. Lăzile de bere au început să fie un concept și o marcă distinctivă a celor mai importante și mai puternice branduri de bere. Tehnologia, designul și marketingul își dau acum mâna pentru a aduce pe piață un produs ce se dorește unic, puternic și original, ușor de remarcat în lupta cu competitorii săi.

Pe această piață puternic concurențială Scholler Allibert continuă să fie cel mai important producător și inovator în materie de navete bere si lada bere. Producția lor de navete pentru băuturi aduce mereu noi tehnologii și inovații, menite să asigure cel mai sigur transport și cea mai eficientă depozitare a produselor. Competența și gama variată de produse permite companiei să ofere fiecărui client, oricât de pretențios și oricât de mare, o soluție cât mai potrivită și cât mai adaptată pentru promovarea și susținerea brandului. Soluțiile personalizate, know-how-ul și proiectarea fac din această companie cel mai important jucător de pe piața producției de navete și lăzi de bere.

De ce să alegeți navetele de bere Schoeller Allibert?

Crearea și consolidarea unor branduri puternice reprezintă la ora actuală cheia succesului în vânzarea produselor și în câștigarea unei cote de piață cât mai însemnate. Comunicarea mărcii la punctul de vânzare este esențiala pentru atingerea obiectivelor de marketing. De aceea Schoeller Allibert, lider de piața în oferirea de soluțiile pentru industria berii vine cu următoarele avantaje:

  • creează și produce navete și lăzi de bere din plastic de calitate, cu cea mai modernă și avansată tehnologie
  • oferă o gamă diversificată și competitivă de navete pentru băuturi
  • navetele de bere au o durată de viață extrem de mare și sunt reciclabile
  • oferă posibilitatea de personalizare și marcare a brandului încă din faza de producție
  • produsele sunt extrem de eficiente din punct de vedere logistic, pentru transportul, siguranța și depozitarea băuturilor
  • aduce valoare brandului care alege să folosească produsele
  • garantează multiple oportunități de marketing
  • navetele produse și create au un design deosebit, ce permite identificarea rapidă la punctele de vânzare.

Compania este extrem de conștientă de importanta inovației și de faptul că toate caracteristicile noi, care au succes, devin repede standarde în industria producerii de navete și lăzi de bere.

Foarte multe dintre modificările și îmbunătățirile semnificative din domeniul navetelor de băuturi își au originea la această companie. Schoeller Allibert a creat o gama de produse speciale pentru industria băuturilor: de la a patra generație de navete de bere, la Bottle Carrier sau butoiul Key Keg®.

Ce aduce nou Scholler Allibert în industria producătoare de navete și lăzi de bere?

  • Personalizarea soluțiilor standard

Produsele standard pot fi adaptate în funcție de nevoile și cerințele clientului final. Aceasta este o alternativă eficientă pentru a promova noi soluții de distribuție a băuturilor, fără a avea nevoie de matrițe sau de echipamente noi pentru producerea acestora.

Atunci când există solicitări noi, departamentul de proiectare ține cont de toate cerințele clientului și le integrează în specificațiile tehnice ale produsului. Testarea din timpul fazei de proiectare garantează rezistenta, stabilitatea și durabilitatea tuturor navetelor produse.

  • Producerea de navete ecologice și returnabile

Astăzi este foarte greu de imaginat ca în industria băuturilor sa nu existe soluții și navete reciclabile pentru sticle. În Europa, în acest moment sunt folosite în jur de 350 de milioane lăzi de plastic de către producătorii de bere. Germania reprezintă cea mai mare piață. Ambalajele din plastic reprezintă modul de transport și de depozitare cel mai folosit. Durata de viață a unui astfel de produs este de până la 15 ani.

În momentul în care cutiile sunt returnate la fabrică, deoarece nu mai au un aspect plăcută, ele sunt rupte în bucăți sau mărunțite. Materialul rezultat din vechile navete este refolosit pentru turnarea de noi produse. Deși noile procedee de finisare a suprafețelor pot limita gradul de utilizare a produselor reciclate, în funcție de material, în ziua de astăzi, majoritatea navetelor puse în circulație sunt fabricate din material reciclat.

  • Design care sprijină identitatea brandului

Navetele pentru bere Schoeller Allibert sunt un instrument de marketing esențial pentru prezentarea brandului. Brandurile puternice sunt construite prin experiența și impactul vizual pe care le oferă consumatorului. Acesta va avea tendința cumpere în mod frecvent produsele care i-au creat o impresie puternica.

Culorile, formele și texturile contribuie la crearea identității vizuale a produsului. O naveta cu aspect deosebit atrage atenția publicului ținta asupra produsului.

Pe lângă aspect, integrarea designul și posibilitatea de manipulare ușoara sunt alți factori importanți care influențează decizia de cumpărare.

Echipa dezvolta în mod constant noi variante de design, precum: navetele în doua culori, navetele cu spatii mari de expunere a produsului, embosare, suprafețe lucioase sau mate. Etichetele pot fi imprimate într-o paletă variată de culori. De asemenea, tehnica de etichetare “in mould”, care permite folosirea imaginilor fotografice. Există o gamă variata de materiale și combinații de culori, atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul navetelor. Caracteristicile practice de design, precum mânerele “soft-touch” facilitează manipularea și completează imaginea.

Pentru a beneficia de toate aceste caracteristici, care îmbină tehnologia, funcționalitatea, design-ul și marketing-ul, alegeți să lucrați cu Schoeller Allibert, cel mai mare producător de navete și lăzi de bere din domeniu!

Nimeni nu credea că vor supraviețui. După o operație maraton, gemenele „siameze” sunt de nerecunoscut! „Sunt niște eroin... Ouă cu substanțe împotriva cancerului! Au fost descoperite recent și ar putea revoluționa lupta împotriva acestei boli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x