Antena Căutare

Nici copilul tău "nu se omoară" cu învăţatul? "Metoda" acestui părinte e GARANTATĂ! Fotografia virală care face înconjorul lumii

O fotografie postată pe un site asiatic a devenit virală, iar internauţii au distribuit-o intens în reţelele de socializare.

O fotografie postată pe un site asiatic a devenit virală, iar internauţii au distribuit-o intens în reţelele de socializare.

Un părinte asiatic se pare că a găsit metodele necesare pentru a-şi determina fiul să înveţe. Micuţul pare să nu crâcnească în faţa părintelui şi nici nu ne miră. Riscurile sunt majore! În caz de nesupunere, s-ar putea trezi cu un "bobârnac" în creştetul capului.

Mulţi internauţi şi-au retrăit amintirile din copilărie la vederea acestei imagini. "Aşa sigur o să înveţe, e metodă garantată, şi ai mei au aplicat-o în cazul meu!", a comentat unul dintre ei. Alţii s-au arătat revoltaţi de tehnica barbară care, potrivit lor, mai mult face rău decât bine.

Nu se mai opreşte din crescut! Drama celui mai înalt om din China. Mănâncă 16 chifle la fiecare masă şi nu mai poate mer... Povestea marelui compozitor Puccini: între ”Nessun Dorma” și ”Mio babbino caro” a devenit părintele turismelor 4x4, pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x