Antena Căutare

Niciodată nu ai fi bănuit că poate fi atât de scump. Acesta este NUMĂRUL DE TELEFON care a costat DOUĂ MILIOANE DE DOLARI!

Un număr de mobil a fost vândut pentru suma de 2 milioane de dolari, în cadrul unei licitaţii din Abu Dhabi, scrie Business Magazin.

Un număr de mobil a fost vândut pentru suma de 2 milioane de dolari, în cadrul unei licitaţii din Abu Dhabi, scrie Business Magazin.

Numărul 777-7777, împreună cu abonamentul pus la dispoziţie de Etisalat, un operator telecom din Orient, a fost vândut cu aproape 7,9 milioane de dirhami (echivalentul a 2 milioane de dolari sau 1,3 milioane de lire sterline), transmite Business Magazin.

Cel care a plătit suma pentru număr nici măcar nu este proprietarul de drept al interesantului număr, având în vedere legea din Emirate, şi anume: guvernul din Abu Dhabi deţine, tehnic vorbind, toate numerele de telefon.

Cumpărătorul va beneficia însă, timp de doi ani, de contractul oferit de operatorul Etisalat, ce consta într-un pachet Diamond Plus care conţine, lunar, 22.500 de minute, 22.500 de mesaje şi 100 GB de trafic de internet.

Masajul prin... mușcături. Vedetele să lasă pe mâinile acestei femei, fără nicio "remușcare". Printre artiştii... Parcă ar fi adolescenți. Acestea sunt cele mai cool cupluri de bătrânei din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x