Antena Căutare

Norul Shelf. Imagini fantastice pe cerul din Mamaia

Norul Shelf a fost surprins în imagini spectaculoase pe cerul din Mamaia. Litoralul a fost curprins de furtună, iar peisajul lăsat în urmă a fost imortalizat de turiștii aflați pe plaje.

Norul Shelf. Imagini fantastice pe cerul din Mamaia Galerie
Imagini fantastice pe cerul din Mamaia, cu norul Shelf | Facebook/ Furtuni.ro/ Simona Tătaru

Norul Shelf, numit la orgini "shelf cloud", reprezintă un fenomen cunoscut în întreaga lume ca fiind așteptat cu ardoare de vânătorii de furtuni.

Imaginile apărute pe internet, realizate atât de amatori, cât și de fotografi profesioniști, au devenit virale. În zona statiunii mamaia, norul Shelf a putut fi văzut câteva ore bune.

Norul Shelf. Imagini fantastice pe cerul din Mamaia

*Norul Shelf, vizibil pe cerul din Mamaia; Foto: Meteoplus

Norul Shelf, vizibil în Mamaia după o avertizare ANM de furtuni

Fenomenul neobișnuit apărut pe litoral a venit ca urmare a unei avertizări nowcasting de vreme severă, din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru județul Constanța, în zona stațiunii Mamaia.

Citește și: Fenomen straniu pe litoral! Un val enorm de ceaţă a acoperit Constanţa şi Mamaia

Nordul Shelf, unul extrem de fotogenic, a fost apreciat pe rețelele de socializare, acolo unde au fost postate imagini și clipuri video.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Regiunea Dobrogei s-a aflat sub cod roșu de furtuni și vreme severă, după ce ANM a emis o avertizare tip nowcasting. Conform prognozei meteo, pe parcursul zilei de marţi, pe litoral au fost așteptate furtuni, însoțite de ploi, cu tunete și fulgere, fapt ce a determinat apariția norului Shelf.

În galeria foto de mai sus, găsești cele mai spectaculoase imagini cu norul Shelf, postate pe rețelele de socializare, de către internauții care s-au aflat pe litoral și au putut admira pe viu fenomenul.

Un european trăiește de 109 zile în aeroportul din Filipine! A fost „sechestrat” din clipa în care a coborât din avion: ... Flori de apartament: 10 sugestii de plante ușor de ingrijit și care te vor bucura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x