În scurt timp trecem în noul an chinezesc. Evident, pregătirile în restaurantele cu specific sunt în toi, aşa că ne-am gândit să vă arătăm ce petrecere de pomină se pune la cale. Trecem în anul "Caprei de lemn", iar acest eveniment se pregăteşte cu mare fast şi se respectă anumite tradiţii pentru ca toate să meargă bine, iar ghinioanele să nu ne bată la uşă.
"Am făcut nişte colţunaşi umpluţi cu carne de porc şi o porţie de raţă în sos chinezesc. Aceste feluri de mâncare poartă noroc, aduc bogăţie şi ne feresc de ghinioane," a explicat un bucătar de la un restaurant chinezesc, în exclusivitate pentru Antena Stars.
Vezi imagini AICI!
Până acum te-ai chinuit degeaba! Iată cum poţi curăţa petele de pe covor fără detergent... Mirele a leşinat, iar mireasa a luat o decizie şocantă! Când acesta şi-a revenit a rămas mut de uimire să vadă ce s-a în...