Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Nu i-a venit să creadă! Ce inscripţie a descoperit o femeie pe verigheta purtată de ani buni

O femeie a rugat-o pe o colegă de serviciu să îi citească data din luna septembrie inscripţionată pe verighetă şi a avut parte de un şoc, atunci când a descoperit că pe verighetă era inscripţionată luna iulie 1993.

O femeie a rugat-o pe o colegă de serviciu să îi citească data din luna septembrie inscripţionată pe verighetă şi a avut parte de un şoc, atunci când a descoperit că pe verighetă era inscripţionată luna iulie 1993.

Căsătorită de 18 ani, femeia a avut un adevărat şoc când şi-a dat seama că purtase, cel mai probabil de ani buni, verigheta altei persoane.Marianne se declară şocată, mai ales că spune că nu s-a despărţit niciodată de verighetă şi că o poartă mereu alături de alte inele şi că nu a avut decât o singură nuntă, cea din septembrie 1997, scrie The Mirror, citează realitatea.net.

Mai mult, femeia spune că nu a dus-o niciodată la bijutier pentru a fi curăţată sau modificată şi crede că dacă cineva ar fi vrut să îi fure un inel s-ar fi orientat către inelul de logodnă cu diamante mici, nu către o verighetă simplă.

Inscripţia originală a verighetei femeii era: FC - MS 13/9/97, iar cea pe care Marianne o poartă acum este PAT 3/7/93. Ea speră să îi găsească pe cei care au pierdut verigheta şi să şi-o recupereze pe a sa.

Recomandari