Antena Căutare

Numărul tău de telefon este mai important decât ţi-ai fi putut închipui! Îţi aduce NOROC sau GHINION? Iată ce spun numerologii

Te-ai gândit dacă ţi-a mers bine de când ai actualul tău număr? Ai primit multe apeluri cu veşti bune, cu dealuri bune? Îţi aminteşti dacă nu cumva ai avut parte de lucruri negative de când foloseşti actualul număr? Poate te străduieşti să îţi găseşti jumătatea sau să reuşeşti în afaceri şi nu ţi-a ieşit încă? Este posibil ca energia companionului tău permanent, telefonul mobil, să îşi fi făcută simtă prezenţa. 

Te-ai gândit dacă ţi-a mers bine de când ai actualul tău număr? Ai primit multe apeluri cu veşti bune? Îţi aminteşti dacă nu cumva ai avut parte de lucruri negative de când foloseşti actualul număr? Poate te străduieşti să îţi găseşti jumătatea sau să reuşeşti în afaceri şi nu ţi-a ieşit încă? Este posibil ca energia companionului tău permanent, telefonul mobil, să îşi fi făcută simtă prezenţa.

Află semnificaţia numerologia a numărului tău de telefon mobil după cum urmează.

Adună rând pe rând toate cifrele din care este alcătuit numărul tău de telefon, până când rămâi cu o singură cifră.

De exemplu, dacă numărul este 077423244x, vei aduna 0+7+7+4+2+3+3+4+4+x şi vei obţine un număr, de exemplu 42. Pe acest număr îl aduci din nou la nivel de o cifră: 4 + 2 = 6. Apoi citeşti semnificaţia numărului 6 pentru posesorul acestui număr de telefon mobil.

Numărul final ce ţi-a rezultat are o semnificaţie specială. Iată mai jos semnificaţiile de la 1 la 9 ale numărului tău de telefon mobil şi cum te influenţează acesta.

Numărul 1
Acesta este un număr puternic ce îţi creşte foarte mult energia şi te ajută să îi influenţezi pe alţii. Dar nu te baza excesiv pe coincidenţe fericite sau circumstanţe, fii conştient că acţiunile tale coroborate cu energia acestui număr îţi aduc succesul. Acesta este un număr grozav pentru oameni de afaceri şi cei ce au şi pun preţ pe cariera, dar nu este cel mai bun număr pentru cei ce îşi cauta jumătatea, din pricina vibraţiei lui 1: leader, primul, solo.

Numărul 2
Acest număr are o energie romantică şi este perfect pentru cei ce vor să îşi întâlnească iubirea. Numărul oferă posesorului calităţi precum blândeţe, diplomaţie, tact, disponibilitatea de a coopera şi de a face echipă. Este un număr bun pentru oameni puternici ce au propria lor opinie şi pentru toţi cei ce au munca de vânzări.

Numărul 3
Acest număr vorbeşte, ca energie, despre creativitate şi distracţie, deci este potrivit pentru artişti, muzicieni şi tineri. El inspiră, oferă originalitate şi popularitate. Acest număr este cel mai bine să fie purtat de un scriitor sau orice altă persoană implicată în arta scrisului. Cu toate acestea, dacă eşti ambiţios şi vrei să îţi atingi obiectivele precise neapărat, ar fi bine să alegi un alt număr.

Numărul 4
Acest număr este foarte potrivit pentru oricine are de-a face cu energia stabilităţii, inspirării de încredere, fiind foarte potrivit pentru instituţii, bănci, firme de avocatură, jurişti, companii de stat sau orice altă persoană sau firma ce se bazează pe reputaţie şi încredere. Dacă ai o familie mare, poţi să alegi acest număr să îţi reprezinte telefonul de contact. Nu folosi acest număr dacă trăieşti singur iar munca nu îţi este relaţionata cu unul din domeniile menţionate anterior, scrie SfatulParintilor.ro.

Numărul 5
Acest număr aduce aventura, schimbări şi este orice mai puţin stabilitate. Proprietarii acestui număr se pot aştepta la orice oricând. Este un număr ideal pentru cei care adoră libertatea şi călătoria, ori traiul singur şi sunt deschişi la posibilităţi din necunoscut. Numărul nu încurajează disciplina sau simţul responsabilităţii al proprietarului. Nu este, deci, cel mai potrivit număr pentru un bărbat cap de familie sau pentru oricine suferă de o tulburare mentală de orice fel.

Numărul 6
Acesta este cel mai bun număr pentru un bărbat de familie. Energia numărului aduce căldură, protecţie, grijă, întăreşte legăturile familiei precum şi prieteniile. Numărul este potrivit şi pentru cei ce călătoresc în interes de afaceri şi se întâlnesc cu multă lume. Cei ce căută însă partener de iubire ar face bine însă să îşi aleagă un alt număr.

Numărul 7
Acesta este un număr foarte puternic şi oarecum mistic, ce parcă ar fi fost creat doar pentru studenţi şi gânditori. El are un efect pozitiv asupra stării interioare, da stabilitate şi face posesorul să se simtă mult mai echilibrat şi centrat în faţă oricăror situaţii de viaţă.

Numărul 8
Acesta este cel mai de succes număr pentru afaceri pentru că el efectiv este ca un magnet pentru bani şi creşte încrederea partenerilor de afaceri în posesorul lui. Deasemenea, numărul este potrivit pentru oamenii ambiţioşi, având un efect pozitiv asupra carierei şi situaţiei financiare a persoanei. Numărul indica spirit practic şi materialism, ceea ce îl face să nu fie tocmai bun pentru oamenii care sunt orientaţi pe creştere spirituală şi personală.

Numărul 9
Idealism şi compasiune – iată principalele caracteristici ale acestui număr. Acesta poate fi ales de cei ce muncesc în domeniul acţiunilor caritabile sau sănătăţii, fiind potrivit în general pentru oamenii empatici şi altruişti ce doresc să îşi dezvolte aceste caracteristici. Este unul din cele mai norocoase numere, iar proprietarii lui vor experimenta valuri de noroc ce par a fi căzute din senin asupra lor. În acelaşi timp, numărul nu este tocmai potrivit pentru cei ce doresc să îşi crească nivelul financiar, din pricina energiei orientate prea mult spre alţii şi nu spre sine.

URĂRI DE 1 MARTIE 2018. Trimite şi tu celor dragi cele mai frumoase MESAJE în prima zi de primăvară!... Tu cum te pregătești de 1 Martie?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x