Antena Căutare

Nunta inedita in SUA: 2 americani s-au casatorit in cadrul unui maraton

Doi tineri americani au ales, pentru a face nunta, un loc si un moment intr-adevar iesite din comun. Ei si-au celebrat casatoria in timpul unui maraton, la care au concurat amandoi. Mai prudenti, socrii si nuntasii s-au multumit sa-i incurajeze de pe margine.



Pentru Molly Johnston si David Upton, emotiile erau si mai mari, pentru ca, dupa 25 de kilometri de alergare, urmau sa-si sarbatoreasca... nunta. Ideea a venit de la sora miresei si a fost sustinuta de toata familia.

Cei doi si-au adaptat tinuta de concurs pentru a aminti de voalul si fracul de rigoare. Si, bineinteles, au alergat in acelasi ritm, pentru ca niciunul ss nu intarzie la ceremonie.

Poate este greu de crezut, dar, dupa nunta, tinerii casatoriti si-au reluat alergarea. Cu tot cu ceremonie, ei au incheiat maratonul in cinci ore si 11 minute. Prietenii i-au asteptat la sosire si le-au urat multe alte curse impreuna.

FOTO: Hepta.ro

VIDEO! SUA: O fosta vedeta a sarit cu masina in rau, din cauza bauturii... VIDEO! Peru: Sinucigas salvat in ultima clipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x