Antena Căutare

Nuntă spectaculoasă, cu costume de mii de euro! Mireasa nici nu s-a văzut. A fost îmbrăcată din cap până în picioare

Nuntă ca-n poveşti, în stil libanez. Mirele, aranjat la 4 ace, cu un costum de mii de euro, iar de la mireasa nu-ţi puteai lua ochii. Chiar şi acoperită din cap până în picioare, după cum cere tradiţia, tot a fost superbă.

Nuntă ca-n poveşti, în stil libanez. Mirele, aranjat la 4 ace, cu un costum de mii de euro, iar de la mireasa nu-ţi puteai lua ochii. Chiar şi acoperită din cap până în picioare, după cum cere tradiţia, tot a fost superbă.

Cu rochia de mireasă de un alb imaculat, din dantelă şi bătută cu pietre preţioase, tânăra nu a lăsat la vedere niciun pic de piele. Buchetul a fost şi el unul superb, din trandafiri acoperiţi cu pietre preţioase.

Domnişoarele de onoare au fost asortate cu mireasa şi şi-au acoperit tot corpul. Extrem de emoţionată de moment, mireasa cu greu s-a abţinut să nu verse câteva lacrimi.

Decorul a fost unul de poveste. Buchetele imense de trandafiri şi cristalele nu au putut lipsi nici de pe mesele invitaţilor. Mirii i-au răsfăţat pe nuntaşi cu şampanie, băuturi fine şi bucate care mai de care mai gustoase. Tortul cu 5 etaje, acoperit de perle și cu un buchet imens de flori din marţipan în vârf, parcă nici nu te-ai fi îndurat să-l tai.

Intrarea mirilor a fost una neaşteptată, iar valsul unul de vis. După ce au dansat pentru prima dată în calitate de soţ şi soţie, distracţia i-a cuprins pe pe toți nuntaşii.

De ce îşi mumificau egiptenii morții? Inima, cel mai important organ, după moarte... La trei luni de la naștere, o mamă a decis să-i schimbe numele fetiţei sale. Bunica și-a lipit post-it-uri prin casă pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x