Antena Căutare

O adolescenta din Scotia poate muri daca se piaptana

Chiar daca pentru majoritatea dintre noi, pieptanatul face parte din rutina zilnica, pentru Megan Stewart din Wishaw, Lanarkshire, acest obicei ii poate fi fatal. Tanara in varsta de 13 ani sufera de “sindromul pieptanarii parului”.



"O pieptanam in camera de zi si dintr-o data a cazut, iar buzele ei s-au invinetit. Initial am crezut ca are o criza de epilepsie si am chemat ambulanta. Eram socati, pentru ca nu stiam ce se intampla. Nu am auzit niciodata de aceasta boala. In plus, medicii ne-au spus ca este vorba despre o afectiune extrem de rara", a povestit Sharon Stewart, mama adolescentei, pentru publicatia DailyMail.

Boala o obliga pe copila sa evite toate tipurile de energie statica pentru ca, in caz contrar, activitatea cerebrala i s-ar putea bloca. Mai mult decat atat, fenomenul poate avea loc chiar si in situatia in care Megan poarta haine de poliester sau daca se atinge cu parul de un balon.

Medicii de la Spitalul pentru Copii Bolnavi Yorkhill, care au diagnosticat-o, spun ca in lume mai exista doar un alt caz de acest tip.


Foto: dailymail.com

Olandezii vor sa construiasca munti in tara lor!... Regele si Regina Suediei nu au fost lasati sa intre intr-un restaurant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x