Antena Căutare

FOTO! O angajata la McDonald's cu o greutate de 120 de kg a slabit uluitor dupa ce a renuntat la fast food

Britanica, in varsta de 25 de ani, ajunsese la 120 de kilograme dupa ce a mancat, o perioada indelungata, numai produse de tip fast food.

Teresa Mayhew, din South Wales, manca cu placere portii gratuite de burgeri si cartofi la locul de munca, atat pentru micul dejun si masa de pranz. Acasa manca un kebab sau pizza la cina. In doar cativa ani greutatea ei s-a dublat la mai mult de 120 kilograme, fortand-o sa ceara uniforme din ce in ce mai mari.

"Imi placea mancarea pe care o vindeam la McDonalds - am continuat sa mananc si sa mananc. Ne este permis sa mancam gratis. Deci mancam atunci cand aveam o pauza si apoi, cand ajungeam acasa, continuam cu pizza, chips-uri, kebab. Nu stiam cu adevarat cand eram satula asa ca era usor sa continui", a povestit Teresa, potrivit DailyMail.

Teresa a refuzat sa gandeasca la greutatea ei timp de doi ani, si atunci cand in cele din urma si-a luat inima in dinti ea a privit cu groaza cum acul pe scara cantarului ajunge la 120 kg. Acum, la aproape doi ani, Tereza a pierdut aproape 50 kg si a ajuns aproape de greutatea ei ideala, de 70 de kilograme.

Citeste si Jurnalul!

Ciulama? Tocanita? Nu, e "gravura" in ciuperci!... Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2013: Al Treilea Razboi Mondial, asasinate, Anticristul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x