Antena Căutare

O capra din India costa cat un Lamborghini. Vezi de ce valoreaza atat de mult!

Un indian si-a scos la vanzare una dintre capre si cere pentru ea nu mai putin de 150.000 de euro. Barbatul a stabilit un pret atat de mare pentru ca animalul are scris pe blana numele Allah.

Islam Bhati incearca sa vanda capra cu ocazia unuia dintre cele mai mari festivaluri islamice. Potrivit Daily Mail, animalul are inscriptionat pe blana cuvantul Allah, in limba araba, dar si o stea.

Capra a fost ingrijita ca un membru al familiei, iar stapanul ei a hranit-o cu cele mai bune furaje si fructe. „Este un animal-miracol si ma simt binecuvantat sa fiu stapanul lui. Am avut grija de capra aceasta ca de copilul meu. Pot sa cer fara probleme 150.000 de euro pentru acest animal divin, este un pret rezonabil”, a declarat stapanul caprei.

Acesta a cumparat-o in urma cu doi ani, de la un targ: „Am observat inscriptiile imediat dupa ce am cumparat-o. Am stiut ca este sacra. De cand am luat-o la mine acasa am hranit-o cu seminte, frunze proaspete si fructe uscate”.

Au mers mult prea departe? Iisus si Maria intr-un pat, reclama care a starnit controverse in lumea crestina!... Descoperire: cel mai vechi oras din Europa, langa Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x