Antena Căutare

O colecţie de 27 de costume aparţinând actriţei Olivia de Havilland, scoasă la licitaţie

O colecţie formată din 27 de costume ce aparţin actriţei Olivia de Havilland, unele purtate de ea pe marile ecrane în urmă cu peste 50 de ani, va fi scoasă la licitaţie luna viitoare.

O colecţie formată din 27 de costume ce aparţin actriţei Olivia de Havilland, unele purtate de ea pe marile ecrane în urmă cu peste 50 de ani, va fi scoasă la licitaţie luna viitoare.

Licitaţia online va avea loc pe 17 septembrie şi este organizată de Hindman din Chicago, scrie Reuters.

Între loturi se află şi creaţii haute couture Christian Dior pe care de Havilland, care a împlinit vârsta de 103 ani în luna iulie, le-a purtat la gale şi premiere de film între anii 1954 şi 1989.

De Havilland, de două ori câştigătoare la gala Oscar, cunoscută mai ales pentru rolul cumnatei lui Scarlett O’Hara din „Gone With the Wind”, a vândut cea mai mare parte din colecţia ei Dior la o licitaţie care a avut loc la Londra în 1993.

Obiectele vestimentare scoase la licitaţie luna viitoare sunt vândute de familia ei, a transmis casa Hindman.

Între ele se numără o rochie verde Dior purtată în filmul „Hush...Hush, Sweet Charlotte” (1964), o rochie de zi accesorizată cu o curea în care apare îmbrăcată într-o serie de fotografii ce i-au fost făcute în 1954 cu o zi înainte de căsătoria cu Pierre Galante, cel de-al doilea soţ al ei, şi opt rochii de seară.

Preţurile de pornire variază de la 300 la 5.000 de dolari.

Olivia De Havilland a jucat ultima dată în „The Woman He Loved” (1988). În prezent, ea trăieşte în Franţa.

Sursa : news.ro

Provocarea ce face ravagii pe internet! Tu poți să găsești puiul de câine din imagine? – Foto... Doi tineri au săpat în pământ și au dat peste o comoară de cinci milioane de lire sterline! Cum au reușit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x