Căutare Live

O companie aeriana chineza angajeaza selecteaza pilotii in functie de mirosul corporal

Una dintre cele mai importante companii aeriene din China angajeaza piloti. Printre criteriile de selectie se numara si mirosul emanat de candidati.

Potrivit Huffington Post, persoanele responsabile de recrutare i-au mirosit pe pilotii care voiau sa se angajeze. Au vrut sa se asigure ca nu le scapa nimic, asa ca au oganizat un test al mirosului. Recrutorii au explicat necesitatea acestuia prin faptul ca pilotii lucreaza indeaproape cu pasagerii care isi doresc sa fie un miros placut in avion.

In cadrul testului, s-a urmarit rapiditatea cu care pilotii transpira. Aceia care nu au transpirat in timpul probei au fost considerati apti pentru a primi postul in cadrul companiei eriene.

A existat si un chinez care a trecut toate probele, mai putin pe cea a transpiratiei, motiv pentru care a fost respins.

Foto: Intact Images

SPECTACULOS! Toate zborurile aeriene din lume, vazute din spatiu, in 71 de secunde!... Doua americance au sarit cu parasuta... in lenjerie intima!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri