Antena Căutare

O creatură misterioasă zărită în apă i-a uimit până și pe experții marini. Ce ar putea fi ființa ciudată care plutea la suprafață?

O creatură marină misterioasă care înota la suprafața apei i-a uimit chiar și pe experți, care nu au știut să explice cu exactitate ce este vietatea. Iată imaginile!

creatura
O creatură misterioasă zărită în apă i-a uimit până și pe experții marini. Ce ar putea fi, de fapt | Captură Video YouTube

Ființa ciudată a fost zărită în Carolina de Nord, lângă Pawleys Island, iar un filmuleț în care aceasta apare înotând a făcut înconjurul internetului.

Citește și: Creatura bizară cu un cap de pește și corp de șarpe care se ascunde în lacuri. Ce era de fapt

O creatură misterioasă zărită în apă i-a uimit până și pe experții marini

După ce tot mai mulți internauți și-au dat cu părerea despre ființa bizară care a fost filmată, agențiile care se ocupă de protejarea vieții sălbatice din SUA au început să investigheze, la rândul lor, fenomenul.

Videoclipul cu pricina, care a apărut pe internet în scurt timp, a stârnit curiozitate chiar și printre experții marini, care au oferit câteva posibile sugestii, însă niciuna sigură.

Misterul creaturii „nedescoperite” încă i-a angrenat în joc și pe jurnaliști, care au transmis rapid știrea și pe micile ecrane. „Toți cei din departamentul nostru sunt uimiți, dar noi nu suntem experți”, a punctat unul dintre aceștia, pentru WCNC-TV.

Citește și: Creatura bizară cu aripi care a apărut în grădina unui bărbat. Mulți au zis că e o vietate „magică”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce ar putea fi, de fapt, ființa ciudată

Cea mai comună teorie este că animalul ar fi putut să fie o specie de calamar care obișnuiește să înoate în apele Carolinei de Sud, însă chiar și experții recunosc că vietatea nu seamănă în totalitate cu descrierile, astfel că nu pot oferi un răspuns concret.

În cele din urmă, filmulețul care a creat atât de multă vâlvă a fost trimis la Institutul de Marină din Charleston, iar un posibil răspuns a venit din partea unui meteorolog cu vechime în domeniu.

„La început, am crezut că ar fi vorba despre o sepie. În cele din urmă, mi-am dat seama că ar putea fi, de fapt, ceea ce numim un melc de mare. Aceștia pot crește destul de mari”, a punctat acesta, pentru un post de televiziune, potrivit timesnownews.com.

Cert este că explicația nu a satisfăcut în totalitate curiozitatea internauților, care așteaptă în continuare un răspuns concret și sigur, nu doar presupuneri. Unii dintre ei sunt convinși că ar putea fi vorba chiar despre o creatură marină nedescoperită încă.

Cât valorează bijuteriile purtate de Carmen Iohannis la evenimentul din Germania, acolo unde l-a însoțit pe președintele... „Am 66 de ani și port fuste mini, nu-mi pasă ce spun răutăcioșii" Cum arată cea mai „îndrăzneață” femeie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x