Antena Căutare

Creatura bizară cu un cap de pește și corp de șarpe care se ascunde în lacuri. Ce era de fapt

O creatură bizară care a fost descoperită recent a ridicat multe semne de întrebare. Ce este animalul cu cap de pește și corp de șarpe care trăiește în lacuri.

fotografie de stoc cu o anghilă
O creatură bizară care a fost descoperită recent a ridicat multe semne de întrebare. Ce este animalul cu cap de pește și corp de șarpe care trăiește în lacuri. | Shutterstock

O creatură cu un cap de pește și corp de șarpe le-a dat de gândit celor care au descoperit-o. Cum au dat peste aceastp vietate și ce detalii se știu despre această specie.

Creatura cu un cap de pește și corp de șarpe care a dat mari bătăi de cap

Creatura care a fost descrisă ca având un corp "destul de robust" și "alungit", cu pete "neregulate" de dinți își poate folosi coada pentru a săpa în adâncurile lacurilor.

Descoperirea a fost făcută în orașul indian Odisha și se pare că nu este o specie rară. Specialiștii în domeniu spun că aceste vietăți ies la suprafață mai ales în sezonul musonic, între septembrie și noiembrie.

Creatura misterioasă este, de fapt, o specie de anghilă. Anghila, cunoscută și sub numele de țipar, este un pește cu o formă asemănătoare ca acea a șarpelui. Trăiește în ape dulci sau mări, este un șarpe răpitor care se hrănește cu alți pești.

Creatura bizară cu aripi care a apărut în grădina unui bărbat. Mulți au zis că e o vietate „magică”

Anghila descoperită în orașul indian fusese confundată inițial cu o altă specie din aceeași categorie, însă în urma unor teste amănunțite, specialiștii au ajuns la o concluzie și au numit-o Pisodonophis kalinga, după o referință istorică la Odisha. Mai multe imagini cu specia de anghilă pot fi văzute aici. Aceasta are un aspect de șarpe și variază în lungime de la 560 de milimetri la 7 metri. Face parte din familia Ophichthidae și din ordinul Anguilliformes.

Pradip Burman, un ecologist din New Delhi, a descris noua specie de anghilă descoperită ca fiind "uimitoare" într-o postare pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Creatura cu față de om, care a fost filmată de un scafandru. Ce e vietatea bizară care a făcut valuri în online

Nu o să îți vină să crezi cât l-a costat pe acest bărbat tatuajul din imagine! Suma a creat mari controverse în rândul o... Ce a descoperit un cuplu în casa proaspăt cumpărată. Vechii proprietari au lăsat ceva "terifiant" sub podea | ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x