Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

S-a filmat în ipostaze sexy pentru soțul ei, dar le-a distribuit, din greșeală, pe Facebook. Mii de oameni au văzut-o, în toată...splendoarea!

O greșeală pe Facebook o poate costa căsnicia. De dorul soțului ei, o femeie s-a gândit să se filmeze în ipostaze sexy. În momentul în care a vrut să trimită înregistrarea, în loc să o direcționeze direct bărbatului, a postat-o în categoria „Story”, fiind văzută de toți cei 2.000 de oameni din lista de prieteni.

hepta.ro

O greșeală pe Facebook ar fi putut să o coste căsnicia. De dorul soțului ei, o femeie a decis să se filmeze în ipostaze sexy. În momentul în care a vrut să trimită înregistrarea, în loc să o direcționeze direct bărbatului, a postat-o în categoria „Story”, fiind văzută de toți cei 2.000 de oameni din lista de prieteni.

O femeie a fost umilită pe Facebook, după ce a postat, din greșeală, o înregistrare cu ea în ipostaze sexy.

Zeinepa Galibova este o femeie normală din Bulgaria. Este căsătorită și mama unui băiat în vârstă de 20 de ani. De ceva timp, soțul ei este plecat la muncă în Marea Britanie.

Pentru a-și alina dorul, femeia s-a gândit să îi facă bărbatului o surpriză și s-a filmat într-o ipostază...indecentă. Până aici, nimic scandalos. Doar că, în loc să trimită imaginile direct soțului ei, le-a făcut publice, pe pagina sa de Facebook. În doar câteva minute, 2.000 de persoane au văzut-o.

Printre cei care au vizionat imaginile se numără și fiul cuplului. El le-a povestit reporterilor din Tuhovishta că s-a simțit umilit și nu s-a mai putut întoarce în orașul natal timp de cinci ani.

Conform publicației The Sun, soțul femeii a fost extrem de supărat în urma incidentului și a refuzat să vorbească cu soția lui zile în șir. În tot acest timp, bulgăroaica a susținut că filmul a fost făcut de dorul soțului și că nu ar fi trebuit să fie văzut și de alte persoane.

Recomandari