Antena Căutare

S-a filmat în ipostaze sexy pentru soțul ei, dar le-a distribuit, din greșeală, pe Facebook. Mii de oameni au văzut-o, în toată...splendoarea!

O greșeală pe Facebook o poate costa căsnicia. De dorul soțului ei, o femeie s-a gândit să se filmeze în ipostaze sexy. În momentul în care a vrut să trimită înregistrarea, în loc să o direcționeze direct bărbatului, a postat-o în categoria „Story”, fiind văzută de toți cei 2.000 de oameni din lista de prieteni.

S-a filmat în ipostaze sexy pentru soțul ei, dar le-a distribuit, din greșeală, pe Facebook. Mii de oameni au văzut-o, în toată...splendoarea!
| hepta.ro

O greșeală pe Facebook ar fi putut să o coste căsnicia. De dorul soțului ei, o femeie a decis să se filmeze în ipostaze sexy. În momentul în care a vrut să trimită înregistrarea, în loc să o direcționeze direct bărbatului, a postat-o în categoria „Story”, fiind văzută de toți cei 2.000 de oameni din lista de prieteni.

O femeie a fost umilită pe Facebook, după ce a postat, din greșeală, o înregistrare cu ea în ipostaze sexy.

Zeinepa Galibova este o femeie normală din Bulgaria. Este căsătorită și mama unui băiat în vârstă de 20 de ani. De ceva timp, soțul ei este plecat la muncă în Marea Britanie.

Pentru a-și alina dorul, femeia s-a gândit să îi facă bărbatului o surpriză și s-a filmat într-o ipostază...indecentă. Până aici, nimic scandalos. Doar că, în loc să trimită imaginile direct soțului ei, le-a făcut publice, pe pagina sa de Facebook. În doar câteva minute, 2.000 de persoane au văzut-o.

Printre cei care au vizionat imaginile se numără și fiul cuplului. El le-a povestit reporterilor din Tuhovishta că s-a simțit umilit și nu s-a mai putut întoarce în orașul natal timp de cinci ani.

Conform publicației The Sun, soțul femeii a fost extrem de supărat în urma incidentului și a refuzat să vorbească cu soția lui zile în șir. În tot acest timp, bulgăroaica a susținut că filmul a fost făcut de dorul soțului și că nu ar fi trebuit să fie văzut și de alte persoane.

Se întâmplă o singură dată la 4,7 miliarde de sarcini! O femeie a născut șase copii, în nouă minute! ... Zgârie-nori inspirat de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuși, inaugurat în Shanghai! Cum arată clădirea de 38 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x