Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Moarta n-a murit decât la o săptămână după ce a fost declarată moartă. Caz sinistru la un spital! „A deschis ochii la morgă. S-a speriat și a căzut de pe masă”

O bunică din Rusia care a fost declarată moartă înainte de a muri a decedat, la o săptămână după ce s-a trezit într-o morgă.

Moarta n-a murit decât la o săptămână după ce a fost declarată moartă. Caz sinistru la un spital! „A deschis ochii la morgă. S-a speriat și a căzut de pe masă”

Femeia, Zinaida Kononova, în vârstă de 81 de ani, a fost declarată decedată, inițial, pe 14 august, după ce a suferit o operație pentru un blocaj intestinal, într-un spital din sudul Rusiei.

Bunica a fost dusă la morgă, la ora 1:10. Acolo, în timpul nopții, s-a trezit și a căzut de pe o masă, speriată.

În jurul orei 08:00, femeia a fost găsită de o asistentă medicală și dusă la terapie intensivă, la un alt spital, în Kursk. Însă, bunica nu a supraviețuit mult. A murit la o săptămână după incidentul sinistru.

Acum, anchetatorii încearcă să afle dacă stresul de a se fi trezit la morgă i-a afectat femeii sănătatea, contribuind la decesul ei.

„Vor să se facă dreptate, pentru că oamenii nu ar trebui să se trezească după anestezie într-o morgă”, a spus avocatul familiei femeii, care a precizat că cere plata unor daune.

Medicii de la spitalul la care bunica Kononova a trăit experiența terifiantă insistă că femeia a fost „moartă, din punct de vedere biologic”, pentru o oră și 20 de minute, înainte de a fi trimisă la morgă.

Totuși, regulamentul lor arată că pacienții trebuie să fie decedați de cel puțin două ore înainte de a fi trimiși la morgă, potrivit Daily Mail.

O angajată de la morgă a trăit șocul vieții ei. Cum a fost posibil ca o bunică de 81 de ani ”să se trezească din morți”

După ce au descoperit că femeia este în viață, reprezentanții spitalului au sunat o nepoată a acesteia, spunându-i: „Avem o situație neobișnuită. Trăiește!”.

Nepoata femeii a întrebat medicii cum de a fot posibil și i s-a explicat că aceasta „a înviat, la propriu”.

„Am fost să o văd, după ce am primit vestea. Inițial, nu m-a recunoscut și nu și-a amintit că a fost operată. Însă, mi-a vorbit despre problema ei veche la un genunchi”, a spus ea.

Managerul spitalului a fost scos in funcție, iar interimarul a spus că medicul anestezist care s-a ocupat de caz este foarte îngrijorat și nu se știe ce se va alege de cariera acestuia.

Recomandari