Antena Căutare

O șansă la 32 de milioane. O femeie a născut fetițe gemene de Valentine's Day, la cinci ani după ce a adus pe lume prima pereche: ”Nu ne vine să credem. E un miracol!”

O femeie în vârstă de 40 de ani, mama a două fetițe gemene, a sfidat orice lege a omenirii și a devenit celebră după ce a născut o altă pereche de gemeni, chiar de Ziua Îndrăgostiților, zi în care adusese pe lume și primii doi copii, cu cinci ani în urmă. 

O șansă la 32 de milioane. O femeie a născut fetițe gemene de Valentine's Day, la cinci ani după ce a adus pe lume prima pereche: ”Nu ne vine să credem. E un miracol!”
O femeie a născut fetițe gemene de Valentine's Day, la cinci ani după ce a adus pe lume prima pereche

Dacă tinerii din toate colțurile lumii celebrează dragostea de Valentine's Day, pentru Joanna Gregory, această zi are o însemnătate aparte. În urmă cu cinci ani de zile, chiar de Ziua Îndrăgostiților, ea aducea pe lume primele două fetițe, Lola și Lexie. Cinci ani mai târziu, anul acesta, în aceeași zi, în familia Joannei era din nou sărbătoare, întrucât ea a adus pe lume alte două fetițe, Ava și Ella. Șansele ca acest lucru să se întâmple erau, potrivit specialiștilor, de una la 32 de milioane.

Caz medical incredibil! O femeie a născut un copil, iar după o lună de zile, încă alții doi. Doctorii au explicație

Deși Ella și Ava trebuiau să vină pe lume pe 7 aprilie, cele douăî micuțe au venit pe lume mai devreme, chiar de ziua surorilor lor, motiv pentru care femeia s-a arătat încântată. Ba mai mult, ea a glumit că acum partenerul ei, Chris Lowell, nu va avea nicio scuză să uite de Valentine's Day, întrucât de acum înainte vor sărbători aniversarea celor patru fetițe.

Deși nașterea celor două fetițe a adus bucurie în familia acestora, evenimentul n-a fost lipsit de probleme. Cele două au avut nevoie de oxigen pentru a supraviețui și au fost internate câteva zile la Terapie Intensivă.

Are 44 de ani și se pregătește să dea naștere celui de-al 22-lea copil. Nu are niciun gând să se oprească aici: „Sunt mândră că am creat atâtea vieți în pântecul meu”

Potrivit Daily Mail, cele două fetițe au venit pe lume prin cezariană. Ava a fost prima și a cântărit 1,53 kilograme, iar apoi Ella, care a avut la naștere 1,44 kg.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Ava și Ella au fost mai mici decât Lola și Lexie. Au fost atât de mici, că nici nu le-am putut atinge în primele trei zile.”, a povestit mama micuțelor.

De asemenea, tatăl fetelor a mărturisit că nu se aștepta să mai aibă o pereche de gemeni, însă venirea pe lume a fetelor îl bucură enorm.

La 40 de ani avea 69 de copii! Povestea Valentinei Vasiliev și a recordului mondial pentru cel mai mare număr de copii n... Cel mai norocos bărbat! A evitat moartea de 10 ori."Am fost înjunghiat, împușcat, incendiat, am supraviețuit după u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x