Antena Căutare

Să te ferești de furia soției! O femeie a spart laptopul în capul soțului, chiar în avion! Motivul e halucinant (VIDEO)

sO femeie s-a enervat atât de tare în timp ce se afla în avion, încât și-a luat laptopul și l-a spart în capul soțului, aflat pe scaunul alăturat, spre marea surprindere a celorlalți călători. Ce anume a făcut-o pe aceasta să își piardă mințile?

O femeie s-a enervat atât de tare în timp ce se afla în avion, încât și-a luat laptopul și l-a spart în capul soțului, aflat pe scaunul alăturat, spre marea surprindere a celorlalți călători. Ce anume a făcut-o pe aceasta să își piardă mințile?

Tiffany McLemore de 30 de ani din California (Statele Unite) se afla într-un avion alături de soțul său, cu destinația Los Angeles.

La un moment dat, femeia s-a enervat extrem de tare și, într-un moment de furie dezlănțuită, a luat laptopul personal și l-a spart în capul bărbatului, totul în timp ce l-a înjurat.

Nu a mai durat mult și personalul companiei aeriene a intervenit imediat pentru a calma spiritele. Poliția a venit la poarta de îmbarcare pentru a aresta femeia acuzată de agresiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, soțul femeii nu a dorit să depună plângere împotriva partenerei sale. Care a fost totuși motivul atacului cu laptop? Soția s-a enervat cumplit fiindcă bărbatul s-a „uitat după alte femei”.

Un martor a filmat întregul incident din avion și imaginile au devenit virale în toată lumea!

O mamă de 64 de ani a pus internetul pe jar cu modul în care arată! Mulți au confundat-o cu fiica ei!... Fetița avea 12 ani când a dispărut din fața casei, după serbarea de Crăciun. 35 de ani mai târziu, misterul a fost eluci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x