Căutare Live

O femeie paralizata a terminat Maratonul Londrei in 16 zile

O femeie paralizata de la piept in jos a reusit sa termine Maratonul Londrei la 16 zile dupa ce a inceput cursa. Femeia a putut participa la maraton datorita unui costum robotic.

Potrivit The Sun, Claire Lomas a parcurs tot traseul de 42 de kilometri in 16 zile. In fiecare zi, femeia a mers 3,2 kilometri.

Britanica in varsta de 32 de ani a purtat un costum robotic realizat de o firma din Israel. Acesta costa 43.000 de lire si ii permite sa stea in picioare, sa mearga, sa urce si sa coboare scarile prin intermediul unuor senzori de miscare si unui computer incorporat in costum.

Femeia a mers alaturi de iubitul ei in timpul maratonului si a fost asteptata la linia de sosire de multi participanti la maraton care i-au donat medaliile castigate de ei.

Foto: The Sun

Doua sotii ale unui soldat bigam si amanta lui s-au cunoscut la inmormantarea barbatului... Rezervele de apa dulce ale Planetei sunt pe terminate...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri