Antena Căutare

O mamă a primit de la fiul ei de 9 ani o hârtie împăturită. Când a deschis-o, femeia a făcut o descoperire neașteptată

O femeie a făcut o listă de cumpărături și, văzând-o, băiatul ei în vârstă de 9 ani i-a întins o bucată de hârtie. Când a deschis-o și a văzut ce se afla în interior, mamei nu i-a venit să creadă.

colaj foto cu dora bobbins, fiul ei si biletul de la acesta Galerie
Femeia a dezvăluit întreaga întâmplare prin intermediul unui clip video publicat pe contul ei de TikTok | tiktok.com/@dorabobbins

O mamă a povestit prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok ce descoperire complet neașteptată a făcut atunci când fiul ei de doar 9 ani i-a întins o bucată de hârtie împăturită, la scurt timp după ce aceasta a făcut o listă de cumpărături pentru școală.

Mama a primit de la băiatul ei de 9 ani o hârtie și când a deschis-o a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este emoționanta întâmplare prin care a trecut Dora Bobbins din Marea Britanie. Femeia tocmai terminase de făcut o listă de cumpărături pentru cei doi copii ai săi, cu ocazia începerii noului an școlar. La un moment dat, unul dintre băieți, în vârstă de doar 9 ani, a văzut biletul plin de lucruri necesare, a stat câteva secunde pe gânduri, apoi a dispărut rapid în camera lui.

Citește și: Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușa, tânăra a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie

Copilul s-a întors rapid având în mâini o bucată de hârtie împăturită sub forma unui plic, pe care a dat-o mamei. Surprinsă și curioasă deopotrivă, femeia a deschis plicul și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit monede în valoare de 5 lire sterline, alături de mesajul „pentru lista de cumpărături de pe frigider”. Practic, copilul și-a oferit banii de buzunar mamei, ca s-o ajute cu numeroasele cheltuieli din perioada de dinaintea începerii noului an școlar. Întreaga întâmplare a fost dezvăluită în cadrul unui clip video publicat de mama pe contul său personal de TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Vă provoc să găsiți un copil mai bun decât al meu. Această listă a fost pusă la mine pe frigider la începutul vacanței de vară. E doar o listă cu ceea ce trebuie să cumpăr pentru copiii mei înainte de începerea școlii. Copiii văd mai multe decât credem, uneori. Băiețelul meu s-a dus sus la el în cameră, comportându-se puțin ciudat, apoi a venit și mi-a dat această scrisoare spunându-mi că e pentru lista de pe frigider. Și uitați! Cât de adorabil e asta?”, a dezvăluit femeia în cadrul clipului video publicat pe TikTok, potrivit celor de la dailyrecord.co.uk.

Citește și: Un copil a scris o scrisoare vecinului său. Când a citit, omului nu i-a venit să creadă. Ce a scris puștiul în bilet

Britanica susține că are destui bani pentru a lua cele necesare. Totuși, gestul fiului său a emoționat-o și a impresionat-o din plin. Clipul video a devenit imediat viral și a adunat numeroase vizualizări și reacții de la oameni din întreaga lume. Nu puțini au fost cei care au lăudat gestul copilului de doar 9 ani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x