Antena Căutare

O membra a familiei Onassis cauta mancare in gunoaie, de saracie

Olga Onassis, sotia varului celebrului armator miliardar grec Aristotel Onassis, este atat de saraca inca trebuie sa caute in gunoaie dupa haine si este o obisnuita a unei cantine a saracilor din Atena, conform Daily Mail.

Membra a uneia dintre cele mai bogate dinastii din lume, Olga Onassis, in varsta de 90 de ani, a devenit un simbol al tragediei Greciei moderne, confruntata cu probleme financiare grave si miscari de strada din cauza crizei.

Jurnalistii de la publicatia Bild au vorbit cu Olga Onassis chiar saptamana aceasta.

Batrana a dus o viata luxoasa pana in 1975, cand sotul ei a murit. Dupa acest eveniment, nu a mai primit nici un ban de la familie.

Nu primesc nimic de la familie. Supravietuiesc cu o pensie care a fost taiata la 300 de euro, din cauza crizei. Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat cu tara mea", a declarat Olga pentru cotidianul german.

Sursa: Antena3

Foto: smh.com.au

FOTO! Vezi femeia de "guma" care ii face pe barbati sa explodeze!... Regina Marii Britanii face economie la lumina: "Becurile inutile trebuie stinse"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x